Graham Beck Synergy Chardonnay Pinot Noir Extra Brut 2017

BESKRIVELSE Graham Beck Synergy Chardonnay Pinot Noir Extra Brut 2017 Berømt Cape Classique vinmager Pieter Ferreira “Bobler har virkelig fortæret mit liv. Processen giver dig mulighed for at dykke ned i så mange utrolige facetter, og bare i vinfremstilling skal du tænke på en vin, der først udkommer om fire til seks år, nogle gange endda længere. Bubbles er virkelig i mit blod, og jeg er bare så glad for, at jeg stadig kan være med på rejsen. ”  Efter sine studier i almindeligt landbrug ved University of Pretoria tilbragte Durban-fødte Pieter syv år i Franschhoek som lærling hos Achim von Arnim fra Haute Cabrière. I løbet af denne tid oplevede han en række arbejdende årgange i Frankrigs Champagne-region, i Mumm i 1987, George Vesselle i Bouzy i 1988 og hos Moët & Chandon i 1989. I 1990 sluttede han sig til Graham Beck i Robertson, som nu driver state-of -the-art kældre specielt udstyret og rettet til produktionen af ​​Cap Classique. Pieter har en særlig interesse i Cap Classique vinfremstilling og er en af ​​de førende mousserende vinspecialister i Kap. Pieter er nu COO for Graham Beck. Hans Cap Classique blev valgt til at fejre indsættelsen af ​​præsident Nelson Mandela i 1994 og blev også brugt af Barack Obama, før han fortsatte med at holde sin starttale i Chicago i november 2008. I øjeblikket i jagten på den perfekte boble har Pieter produceret mousserende vin i Healdsburg, Californien, USA siden 2012 og har også startet et projekt i Hampshire, Storbritannien.                                                     63% Chardonnay, 37% Pinot Noir Chardonnay og Pinot Noir blev presset i hel bund, og kun cuvée-fraktionen blev brugt. En lille portion Chardonnay blev gæret i Piece Champenoise-fad for at fremme den cremede tekstur og kompleksitet. Pinot Noir tilføjer ganens vægt og smagslængde. Vinen blev modnet i 48 måneder på bærmen før disgorgement. Smagsnoter: Blide mineralske noter med frisk lime og moden citrus på næsen. Rige hindbærnoter sprænger i ganen med en cremet og blid mousse. Elegante, ungdommelige og flotte brioche-noter, der viser løfte om alder. Klar til at drikke fra 2021 til 2025.

795 kr

Andre kiggede også på

Haute Cabrière Pinot Noir, Chardonnay 2019

BESKRIVELSE Dette er lidt af en specialitet, en hvidvin lavet på 50% røde druer, nemlig Pinot Noir. Man fjerner skallerne fra mosten efter presning. Derved trækkes der ikke noget farve (eller Tanin), ud af skallerne. Resultatet er denne dejlige flaske hvidvin, som gården er berømt for. ”Fyldig vin med elementer af tropiske frugter i både smag og duft. Noter af honning og mandel. En lækker blød vin med moden smag og lav syre og sødme.” Gården blev grundlagt, 22 december 1694, af franske Pierre Jourdanan.I begyndelsen af 1980'erne købte Achim von Arnim, tidligere Cellar Master ved Boschendal, ejendommenen Hans vision var, at lave vine i stil med dem, der bliver produceret i Champagne-regionen.Så alle de Mousserende vine fra ejendommen, er produceret, nøjagtigt som i Champagne.Ejendommen voksede til at omfatte en smuk, underjordisk kælder bygget i siden af Franschhoek Mountain. Achim åbnede denne i 1994, præcis 300 år efter at Pierre Jourdan havde fået Cabrière. Cabrière har 25 hektar vinmarker og producere årligt 25.000 kasser vin

CWG Graham Beck Cuvée 129 Extra Brut 2009

BESKRIVELSE Berømt Cape Classique vinmager Pieter Ferreira “Bobler har virkelig fortæret mit liv. Processen giver dig mulighed for at dykke ned i så mange utrolige facetter, og bare i vinfremstilling skal du tænke på en vin, der først udkommer om fire til seks år, nogle gange endda længere. Bubbles er virkelig i mit blod, og jeg er bare så glad for, at jeg stadig kan være med på rejsen.”  Efter sine studier i almindeligt landbrug ved University of Pretoria tilbragte Durban-fødte Pieter syv år i Franschhoek som lærling hos Achim von Arnim fra Haute Cabrière. I løbet af denne tid oplevede han en række arbejdende årgange i Frankrigs Champagne-region, i Mumm i 1987, George Vesselle i Bouzy i 1988 og hos Moët & Chandon i 1989. I 1990 sluttede han sig til Graham Beck i Robertson, som nu driver state-of -the-art kældre specielt udstyret og rettet til produktionen af ​​Cap Classique. Pieter har en særlig interesse i Cap Classique vinfremstilling og er en af ​​de førende mousserende vinspecialister i Kap. Pieter er nu COO for Graham Beck. Hans Cap Classique blev valgt til at fejre indsættelsen af ​​præsident Nelson Mandela i 1994 og blev også brugt af Barack Obama, før han fortsatte med at holde sin starttale i Chicago i november 2008. I øjeblikket i jagten på den perfekte boble har Pieter produceret mousserende vin i Healdsburg, Californien, USA siden 2012 og har også startet et projekt i Hampshire, Storbritannien.                                                      Denne Cap Classique er indbegrebet af den afgørende faktor for tid på bærmen. Cuvee 129 'MGA' Extra Brut udtrykker præcis dette! Navnet på Cap Classique – Cuvée 129 – refererer til antallet af måneder på bærmelagringen – 129 måneder, hvilket svarer til 10 år og 9 måneder på bærmen. "MGA" er en forkortelse for Multi Geographical Areas. En unik Cap Classique omhyggeligt udvalgt fra seks forskellige geografiske områder – Franschhoek, Robertson, Stanford, Stellenbosch, Slanghoek og Walker Bay. Pinot Noir og Chardonnay druerne blev håndplukket, hele bundt presset med kun cuvée-fraktion (450 liter/ton) brugt til basisvinen. Alle syv komponenter blev fermenteret separat og efter blanding let finpudset. Derefter fandt tirage-aftapning sted den 29/09/2009. Efterladt på gæren i 129 måneder – ti år, ni måneder. Disgorgement 29/06/2020. Smagsnoter:  Guld strå farve. Rige brioche noter med flotte ristede mandler på næsen. Rig pinot-indgang og kompleksitet i flere lag. Intens, kompleks med en lang finish. Meget fin vedholdende mousse. Klar til at drikke nu og indtil 2025.   

Graham Beck Synergy Chardonnay Pinot Noir Extra Brut 2017

BESKRIVELSE Graham Beck Synergy Chardonnay Pinot Noir Extra Brut 2017 Berømt Cape Classique vinmager Pieter Ferreira “Bobler har virkelig fortæret mit liv. Processen giver dig mulighed for at dykke ned i så mange utrolige facetter, og bare i vinfremstilling skal du tænke på en vin, der først udkommer om fire til seks år, nogle gange endda længere. Bubbles er virkelig i mit blod, og jeg er bare så glad for, at jeg stadig kan være med på rejsen.”  Efter sine studier i almindeligt landbrug ved University of Pretoria tilbragte Durban-fødte Pieter syv år i Franschhoek som lærling hos Achim von Arnim fra Haute Cabrière. I løbet af denne tid oplevede han en række arbejdende årgange i Frankrigs Champagne-region, i Mumm i 1987, George Vesselle i Bouzy i 1988 og hos Moët & Chandon i 1989. I 1990 sluttede han sig til Graham Beck i Robertson, som nu driver state-of -the-art kældre specielt udstyret og rettet til produktionen af ​​Cap Classique. Pieter har en særlig interesse i Cap Classique vinfremstilling og er en af ​​de førende mousserende vinspecialister i Kap. Pieter er nu COO for Graham Beck. Hans Cap Classique blev valgt til at fejre indsættelsen af ​​præsident Nelson Mandela i 1994 og blev også brugt af Barack Obama, før han fortsatte med at holde sin starttale i Chicago i november 2008. I øjeblikket i jagten på den perfekte boble har Pieter produceret mousserende vin i Healdsburg, Californien, USA siden 2012 og har også startet et projekt i Hampshire, Storbritannien.                                                     63% Chardonnay, 37% Pinot Noir Chardonnay og Pinot Noir blev presset i hel bund, og kun cuvée-fraktionen blev brugt. En lille portion Chardonnay blev gæret i Piece Champenoise-fad for at fremme den cremede tekstur og kompleksitet. Pinot Noir tilføjer ganens vægt og smagslængde. Vinen blev modnet i 48 måneder på bærmen før disgorgement. Smagsnoter: Blide mineralske noter med frisk lime og moden citrus på næsen. Rige hindbærnoter sprænger i ganen med en cremet og blid mousse. Elegante, ungdommelige og flotte brioche-noter, der viser løfte om alder. Klar til at drikke fra 2021 til 2025.