Marques de Vargas Gran Reserva 2012

Gran Reserva fra Marqués de Vargas er en kraftfuld og elegant rødvin, kun produceret i de bedste årgange og lagret i mindst 5 år. Vinen består af 85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Garnacha, hvilket giver en kompleks smag. Druerne gæres på temperaturregulerede ståltanke og lagres derefter 24 måneder på egetræsfade og 36 måneder på flaske. Vinen har en rubinrød farve med duft af mørke bær og krydderi. Den har en god balance, flot krop, dejlige tanniner og en lang eftersmag. Perfekt til lam, krydret mad eller oksekød, men kan også nydes alene.

259 kr

Andre kiggede også på

Marques de Vargas Hacienda Pradolagar 2015

Manuel udvælgelse af druer i 15 kg kasser. Kun 2.500 liter vin lagret på nye russiske og franske egetræsfade. Marques de Vargas bruger bæredygtigt landbrug uden herbicider eller pesticider. Vinen er traditionelt lavet med moderne teknologi og aftappet uden klaring og filtrering. Vingård: "La Victoria" (3,3 ha) med 50 år gamle vinstokke på ler- og kalkholdig jord. Druer: 52% Tempranillo, 35% Cabernet Sauvignon, 8% Garnacha, 2% Maturana, 3% Graciano. Fremstilling: Klassisk afstilkning. Gæring i 3.000 kg rustfri ståltank i 15 dage ved 31ºC. Daglig overpumpning og stansning med 20 dages maceration. Lagring: Malolaktisk gæring i tanke og tønder. 24 måneders lagring på nye franske og russiske egetræsfade. Almindelige skatter hver 4. måned i begyndelsen og hver 6. måned derefter. Aftappet: Januar 2018 Produktion: 3.000 flasker (750 ml) Alkohol: 14% Årgang 2015: Fremragende D.O.Ca. Rioja. Gunstigt klima med fremragende vegetativ og hygiejnisk tilstand, moderate produktionsudbytter. Smagsnoter: Rubinrød farve, intens aroma med balsamico, krydderi, mynte, trøffel og sød baggrund. God struktur, rund og bred med elegante, polerede søde tanniner. Serveringstemperatur: 17-18ºC. Anbefales dekanteret inden servering.

Marques de Murrieta - Gran Reserva Especial 2009

Marqués de Murrieta Castillo Ygay Gran Reserva Especial er en af Spaniens mest ikoniske vine, på niveau med Vega Sicilia og Pingus. Vinen stammer fra La Plana vinmarken i næsten 500 meters højde, hvor gamle tempranillo- og mazuelo-stokke vokser i kalkholdig jord. Tempranillo (86%) og mazuelo (14%) vinificeres separat og lagres 28 måneder i amerikanske og franske egetræsfade. Herefter blandes vinene og lagres 6 måneder i cementkar, efterfulgt af mindst 3 år på flaske. Ved frigivelse er vinen 9 år gammel, men stadig ung. Farven er mørk med en violet kant, og duften byder på nuancer af kirsebær, dild, nelliker, vanilje, solbær, læder og appelsin. Smagen er balanceret med mørk, krydret frugt, frisk syre og fine tanniner. En vin i perfekt harmoni. Ygay kan holde 40-50 år og udvikle større kompleksitet. Ved nydelse i sin ungdom anbefales det at ilte vinen 1-2 timer før servering ved 15-16 grader. Marqués de Murrieta er et særligt navn i Rioja, grundlagt af Luciano de Murrieta i 1844. Ejendommen Ygay, købt i 1878, er nu et af Spaniens mest prominente vinhuse. Fra de over 300 hektar produceres kun fem vine, herunder de ikoniske Dalmau og Castillo Ygay Gran Reserva Especial. Der produceres også en af Spaniens største hvidvine, Capellanía. Marqués de Murrieta ejer også Pazo Barrantes i Rias Baixas, kendt for Galiciens fineste hvidvine. 2016 vinder af 'Elle Gourmet Award for the Best Winery'.

Marques de Vargas Selleción Privada 2014

Private Selection er en eksklusiv vin, fremstillet kun i de bedste årgange med druer fra vores ældste vinmarker, anerkendt som singulære vingårde af Landbrugsministeriet. Lagret i 19 måneder på nye franske fade. Vinen har en kirsebærfarve med livlige aromaer i perfekt balance. Smagen byder på velintegrerede noter af træ, rød og sort frugt med god modenhed. Den er elegant og venlig med et godt bid, og har stort potentiale og lagerkapacitet.

Viña Sastre Pago de Santa Cruz Gran Reserva 2014

Pago de Santa Cruz er en af Ribera del Dueros mest emblematiske vinmarker. Langt størstedelen af vinstokkene er beplantet i 1944, og alderskravet for at indgå i vinen er 60 år. Pago lagres udelukkende på amerikanske fade, hvorfra vi får de karakteristiske