Mauro Sebaste Barbera d’Alba DOC Contessa Rosalia 2019

Lagring sker i store franske egetræstønder på 1600 liter i 10-12 måneder, efterfulgt af mindst 2 måneder på flaske. Vinmarken er beliggende i Alba-distriktet, Santa Rosalia-bakken. Vinen har en rubinrød farve. Duften er fyldt med krydderi og bær, delikat men intens. Smagen er tør og harmonisk. Serveres ved 15-17 grader til pasta, kalvekød, svinekød, vildt og fjerkræ.

129 kr

Andre kiggede også på

Mauro Sebaste Barbera d’Alba DOC Contessa Rosalia 2019

Lagring sker i store franske egetræstønder på 1600 liter i 10-12 måneder, efterfulgt af mindst 2 måneder på flaske. Vinmarken er beliggende i Alba-distriktet, Santa Rosalia-bakken. Vinen har en rubinrød farve. Duften er fyldt med krydderi og bær, delikat men intens. Smagen er tør og harmonisk. Serveres ved 15-17 grader til pasta, kalvekød, svinekød, vildt og fjerkræ.

Mauro Sebaste Barbera Nizza ’Costemonhisio 2020

Mauro Sebaste Barbera Nizza 'Costemonhisio 2020 er en fyldig og intens vin fra Nizza i Piemonte, ideel til stege, vildt eller lam. Den byder på noter af rød frugt og kirsebær, med en god syre og behagelig friskhed, samtidig med at den er blød og rund. Vinen har en høj alkoholprocent, som er godt balanceret af frugten og fadet. Druesorter: 100% Barbera. 15% alkohol. Lagrer på fade i minimum 12 måneder, efterfulgt af 6 måneder på flaske inden frigivelse. Vivinos brugere giver 4.1/5.0, og vinen er i top 9% blandt alle vine. Din Vinguide 2024 giver 90 point/100. Nizza Costemonhisio 2020 har en rubinrød farve. Næsen åbner op med noter af jordbær, kirsebær, solbær, brombær, mynte, vanilje, lakrids, nellike, hvid peber, chokolade, hasselnød, eukalyptus og blomsterbouquet. Smagen er udtryksfuld med noter af jordbær, kirsebær, hindbær, blomme, crème de cassis, chokolade, mynte, lakrids, hasselnød, kanel og vanilje. Afslutningen byder på god vedholdenhed, friskhed og en dejlig syre. Tanninerne er smeltede og bløde.

Vietti Barbera D´Alba Trevie DOC 2022, Piemonte

Vietti Barbera D´Alba Trevie DOC 2022 Barbera d’Alba ”Trevie” er fremstillet af 100% Barbera-druer, hovedsageligt hentet fra tre forskellige vinmarker i Monforte, Castiglione Falletto og La Morra, deraf navnet ”3 vinmarker”, men også fra andre landsbyer i Langhe. Vinstokkenes alder varierer mellem 25-40 år, og jordbunden er generelt kalk- og lerholdig, en klassisk sammensætning for området. Gæringen foregår på ståltanke og varer omkring 2 uger med daglige overpumpninger og omrøringer. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring, også på ståltanke. Vinen modnes i cirka 12-15 måneder på en kombination af barriques, store træfade og ståltanke. Barbera ”Trevie” har en klar, rubinrød farve og aromaer af modne kirsebær og blommer med et strejf af vanilje. Smagen er velafbalanceret mellem friskhed, frugt og struktur med en flot afrundet eftersmag, hvor en diskret trækarakter kan anes. Den serveres ideelt til charcuteri, pasta, grøntsager, supper, samt kalv, gris eller kylling.

Barbera d´Alba 2020 Mauro Marengo

Med sin dybe farve og kraftige smag er Barbera en klassisk druesort fra Piemonte. Barbera d´Alba er produceret i Langhe og Roero område. Etiketten viser en brombærblomst. Brombær er nemlig det, der med sin farve, kødfuldhed og smag minder Barberas særlige