Moron-Garcia Beaune Premier Cru 'Les Tuvilains' 2018

Domaine Moron-Garcia i Bourgogne høster og sorterer druerne manuelt på deres 2,5 hektarer med et team på 50 personer over 10 dage. Matthieu Moron og Pierre-Olivier Loup Garcia, som grundlagde vingården i 2015, er yderst selektive i udvælgelsen for at sikre topkvalitet. De producerer færre end 10. 000 flasker årligt, og kun et begrænset antal når Danmark på grund af stor international efterspørgsel.

1299 kr

Andre kiggede også på

Domaine Laroche Chablis Premier Cru 'Les Montmains' 2020

Domaine Laroche dyrker vin på 11 1. Cru-vinmarker, i alt 21 ha. Vinmarken Les Montmains (109,61 ha.) ligger på Sereins venstre bred med perfekt sol eksponering. Laroches parcel på 1,46 ha. har en leret undergrund, som giver strukturerede og komplekse vine. Høsten på Les Montmains foregår manuelt, og druerne transporteres i små kasser til kælderen for sortering. Gæringen sker på franske træfade, efterfulgt af malolaktisk gæring på ståltanke. Modningen varer 9 måneder på træfade og yderligere 8 måneder på ståltanke for at bevare vinens friskhed. Aftapningen sker efter naturlig bundfældning og let filtrering. Les Montmains er kendt for sin store klasse. Vinen har en enorm personlighed og kompleksitet, kombineret med god mineralitet og charme. Serveres til skaldyr, fisk eller kalv med krydrede saucer og til rødskimmeloste.

Beaune 1er Cru 'Les Tuvilains' 2022

Les Tuvilains oser fra glasset med florale og indsmigrende aromaer af jordbær, ribs, roser, skovbund, våde sten og krydrede undertoner. Smagen følger smukt op, hvor svævende og ultra-delikat frugt går hånd i hånd med levende syre og de mest sil

Lucien le Moine Chambolle-Musigny Premier Cru Les Hauts Doix 2021

Lucien le Moine Chambolle-Musigny Premier Cru Les Hauts Doix 2021 Lucien le Moine er en af de mest anerkendte Bourgogneproducenter, kendt for deres eksklusive vine. Bag mærket står Rotem og Mounir Saouma, som siden 1999 har skabt exceptionelle vine fra Bourgognes bedste appellationer. Mounir, der kom til Bourgogne i 1995, begyndte med at vinificere topvine fra udvalgte producenter i sin egen kælder i Beaune. Vinene modnes på deres bundfald, hvilket giver dem fedme, struktur og karakter. Alle vine aftappes manuelt direkte fra fad uden filtrering. I 2009 udvidede de med egne marker i Châteauneuf-du-Pape og har nu også vinificeringsfaciliteter i Sérignan-du-Comtat. Deres vine, som Inopia Blanc og Inopia Rouge, følger samme succesrige opskrift som deres Bourgognevine. Med Lucien le Moine får du altid en vin af højeste kvalitet.

Rully, Premier Cru, Les Cloux 2023