Moron-Garcia Beaune Premier Cru 'Les Tuvilains' 2018

BESKRIVELSE Det krævede 50 mand i 10 dage at høste og sortere druerne til de sølle 2,5 hektarer, Domaine Moron-Garcia har til rådighed, i Bourgogne. Matthieu Moron og Pierre-Olivier Loup Garcia er så kræsne i udvælgelsesprocessen, at de og deres medhjælpere minutiøst sidder og sorterer hvert eneste bær for at sikre den absolut bedste kvalitet. Og resultatet? Det er rigtig godt. Man må bare tage hatten af for folk, der kompromisløst efterstræber den absolut bedste kvalitet uden at tænke det mindste på, at indkomsten langt fra står til måls med deres mange anstrengelser før, under og efter tilblivelsen af det endelige produkt. Sådanne typer er de to franskmænd Matthieu Moron og Pierre-Olivier Loup Garcia, som kender hinanden tilbage fra skoletiden. I 2015 etablerede de Domaine Moron-Garcia med udgangspunkt i blot 2,5 hektarer vinmarker i Bourgogne, primært i kommunen Nuits-Saint-Georges nord for hovedbyen i Bourgogne, Beaune. Egentlig kan det virke tosset at fortælle om Moron-Garcia, producerer færre end 10. 000 flasker per årgang, og det kræver ikke mange sekunders hovedregning at nå frem til, at der med interesserede fra mange lande ikke når specielt mange flasker til Danmark.

1299 kr

Andre kiggede også på

Rully, Premier Cru, Les Cloux 2021

2021-udgaven af Les Cloux er et smukt eksemplar af denne finesserige og elegante Bourgogne, hvis kvalitet vill ekoste langt mere i kommunerne mod nord. Vinen står med en transparent rød farve og indsmigrende, "røde" aromaer af kirsebær, jordbær, ribs,

Pommard Les Fremiers Premier Cru 2018

Monniers Pommard, Les Fremiers er en klassisk, kølig og allerede ret tilnærmelig udgave af en Pommard, hvis feminine og mineralske stil vil tiltale mange Bourgogne-nørder.  Vinen er transparent rød med elegante, nuancerede aromaer af skovbær, skovbund,

Moron-Garcia Beaune Premier Cru 'Les Tuvilains' 2018

BESKRIVELSE Det krævede 50 mand i 10 dage at høste og sortere druerne til de sølle 2,5 hektarer, Domaine Moron-Garcia har til rådighed, i Bourgogne. Matthieu Moron og Pierre-Olivier Loup Garcia er så kræsne i udvælgelsesprocessen, at de og deres medhjælpere minutiøst sidder og sorterer hvert eneste bær for at sikre den absolut bedste kvalitet. Og resultatet? Det er rigtig godt. Man må bare tage hatten af for folk, der kompromisløst efterstræber den absolut bedste kvalitet uden at tænke det mindste på, at indkomsten langt fra står til måls med deres mange anstrengelser før, under og efter tilblivelsen af det endelige produkt. Sådanne typer er de to franskmænd Matthieu Moron og Pierre-Olivier Loup Garcia, som kender hinanden tilbage fra skoletiden. I 2015 etablerede de Domaine Moron-Garcia med udgangspunkt i blot 2,5 hektarer vinmarker i Bourgogne, primært i kommunen Nuits-Saint-Georges nord for hovedbyen i Bourgogne, Beaune. Egentlig kan det virke tosset at fortælle om Moron-Garcia, producerer færre end 10.000 flasker per årgang, og det kræver ikke mange sekunders hovedregning at nå frem til, at der med interesserede fra mange lande ikke når specielt mange flasker til Danmark.

Beaune 1er Cru, Les Bressandes 2019

Smuk, indbydende og skinnede med dragende noter af mørke bær, skovbund, violer og krydderier med et diskret indspark fra fadet. I munden er vinen relativt let, men intens i smagen. Her finder man sorte kirsebær, jordbær, skovbund og en mineralsk bagkan