Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2018, Stellenbosch

Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2018, Stellenbosch Denne Cabernet Sauvignon har en smuk rubinrød farve og en duft med toner af solbær, violer, cedertræ og mynte. Smagen er dyb og struktureret med nuancer af blommer, mokka og chokolade. Eftersmagen er lang og byder på vanilje, træ og velintegrerede tanniner. Vinen passer fremragende til and, lam, kalv eller diverse gryderetter. Denne vin fremstilles hovedsageligt af Cabernet Sauvignon (86%) druer, høstet i Stellenbosch, både fra Jonkershoek Valley og skråningerne ved foden af Helderberg. Jordbunden består primært af smuldrende granit og sandsten, hvilket fremhæver vinens mineralske stil. Druerne høstes typisk fra slutningen af februar til midten af marts. Vinen gæres på ståltanke og gennemgår en yderligere maceration efter den alkoholiske gæring, før den presses. Herefter modnes vinen i 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 25% er nye. Før aftapning klassisk klares og let filtreres vinen. Besøg Neil Ellis: neilellis.

199 kr

Andre kiggede også på

Neil Ellis Jonkershoek Cabernet Sauvignon 2013

Neil Ellis Jonkershoek Cabernet Sauvignon 2013 Neil Ellis-vine er blevet fremstillet af druer fra Stellenbosch-distriktet siden 1984. Visionen er at lave karakteristiske, raffinerede vine, der udtrykker deres terroir og rangerer blandt Sydafrikas fineste. Neil Ellis Jonkershoek Cabernet Sauvignon er en signaturvin for gården og kan betragtes som en af de bedste rødvine i Stellenbosch. Den har en karakteristisk stil med alle kendetegnene fra Jonkershoek-dalen og repræsenterer en balance mellem elegance og kraft. Duften viser tilbageholdenhed med dybe, underliggende aromaer af komplekse blåbær- og brombærdufte, en frisk smag og efterfølges af fine, glatte tanniner. NEIL ELLIS

Neil Ellis Jonkershoek Cabernet Sauvignon 2018 MAGNUM

Neil Ellis Jonkershoek Cabernet Sauvignon 2018 MAGNUM Neil Ellis-vine er blevet fremstillet af druer fra Stellenbosch-distriktet siden 1984. Visionen er at lave karakteristiske, raffinerede vine, der udtrykker deres terroir og rangerer blandt Sydafrikas fineste. Neil Ellis Jonkershoek Cabernet Sauvignon 2018 er en signaturvin for gården og kan betragtes som en af de bedste rødvine i Stellenbosch. Den har en karakteristisk stil med alle kendetegnene fra Jonkershoek-dalen og repræsenterer en balance mellem elegance og kraft. Duften viser tilbageholdenhed med dybe, underliggende aromaer af komplekse blåbær- og brombærdufte, en frisk smag og efterfølges af fine, glatte tanniner. NEIL ELLIS

Silver Oak Napa Valley Cabernet Sauvignon 2016

Napa Valley Cabernet Sauvignon 2016 er en dyb rubinrød vin med noter af cassis, modne hindbær, ristet kokosnød og shiitake-svampe. Den har en rig smag, god struktur og en lang afslutning. Smagen byder på friske kirsebær, blomsternoter og et strejf af sort peber. Tanninerne sikrer, at vinen kan udvikle sig smukt op til 2040. Denne vin består af 78,9% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 3,5% Cabernet Franc, 2,3% Petit Verdot og 0,3% Malbec. Den lagrede i 24 måneder på amerikanske egetræsfade, hvoraf 84% var nye, hvilket tilføjede noter af laurbærblad, kokos og vanilje. Klar til at drikke nu, men med potentiale til at udvikle sig til 2040. Silver Oak

Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2019 MAGNUM

Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2019 Denne Cabernet Sauvignon har en smuk rubinrød farve og en duft med toner af solbær, violer, cedertræ og mynte. Smagen er dyb og struktureret med nuancer af blommer, mokka og chokolade. Eftersmagen er lang og byder på vanilje, træ og velintegrerede tanniner. Vinen passer fremragende til and, lam, kalv eller diverse gryderetter. Denne vin fremstilles hovedsageligt af Cabernet Sauvignon (86%) druer, høstet i Stellenbosch, både fra Jonkershoek Valley og skråningerne ved foden af Helderberg. Jordbunden består primært af smuldrende granit og sandsten, hvilket fremhæver vinens mineralske stil. Druerne høstes typisk fra slutningen af februar til midten af marts. Vinen gæres på ståltanke og gennemgår en yderligere maceration efter den alkoholiske gæring, før den presses. Herefter modnes vinen i 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 25% er nye. Før aftapning klassisk klares og let filtreres vinen. Besøg Neil Ellis: neilellis.com