Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2018, Stellenbosch

Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2018, Stellenbosch Denne Cabernet Sauvignon har en smuk rubinrød farve og en duft med toner af solbær, violer, cedertræ og mynte. Smagen er dyb og struktureret med nuancer af blommer, mokka og chokolade. Eftersmagen er lang og byder på vanilje, træ og velintegrerede tanniner. Vinen passer fremragende til and, lam, kalv eller diverse gryderetter. Denne vin fremstilles hovedsageligt af Cabernet Sauvignon (86%) druer, høstet i Stellenbosch, både fra Jonkershoek Valley og skråningerne ved foden af Helderberg. Jordbunden består primært af smuldrende granit og sandsten, hvilket fremhæver vinens mineralske stil. Druerne høstes typisk fra slutningen af februar til midten af marts. Vinen gæres på ståltanke og gennemgår en yderligere maceration efter den alkoholiske gæring, før den presses. Herefter modnes vinen i 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 25% er nye. Før aftapning klassisk klares og let filtreres vinen. Besøg Neil Ellis: neilellis.

199 kr

Andre kiggede også på

Neil Ellis Sauvignon Blanc Groenekloof 2021

Groenekloof Sauvignon Blanc er lavet af druer fra vinstokke plantet i 1987 og 1997, dyrket uden kunstvanding. Dette resulterer i et lille udbytte med intens aroma og smag. Forskellige Sauvignon Blanc-kloner bruges til at skabe den ideelle blanding afhængigt af årgangen. Efter presning bundfælder druemosten naturligt i tre dage, før den flyttes til rustfrie ståltanke til gæring. Efter tre måneder på bundfaldet aftappes vinen, hvilket bevarer dens friskhed og finesse. Vinen har en elegant og frisk smag med noter af grønne blade, græs, tropisk frugt og hyld. Perfekt til salater, fiskeretter, skaldyr eller som et lille glas i utide. Besøg Neil Ellis for mere information.

Napa Valley Caymus Cabernet Sauvignon 2019

Caymus er en anerkendt vingård i Napa Valley, kendt for deres Napa Valley Cabernet Sauvignon siden 1972. Familien Wagner producerer ekstraordinær vin år efter år. Caymus' vine er mørke med rig frugt og modne tanniner, og de tilbyder aromaer og smage som kakao, cassis, modne bær og vanilje. Vinene kan nydes unge eller lagres for en cedertræsbouquet og mere raffinerede karakterer. Caymus fokuserer på vinmarksselektion, landbrugspraksisser og vinfremstillingsteknikker for at sikre høj kvalitet. De dyrker Cabernet Sauvignon-druer på omkring 140 hektar i Napa Valley, herunder Howell Mountain, Atlas Peak, Oak Knoll, Yountville, Rutherford, St. Helena, Wooden Valley og Calistoga. Diversiteten af disse områder sikrer den bedst mulige vin hvert år. Vingården producerer to Cabernet Sauvignon-vine: "Special Selection" og "Napa Valley". De ældre vinstokke, plantet af Wagner-familien, er nøglen til deres succes. Hængetid, beskæring og sollys er centrale elementer i deres vinavlsmetoder, hvilket resulterer i vine med rigelige, men bløde tanniner.

Chateau Montelena Napa Valley Cabernet Sauvignon 2019

Den billedskønne årgang 2019 med overvejende Cabernet Sauvignon-blanding (88%) er en fryd for sanserne.  Farven dyb granatrød grænsende til violet, næsen af ‹ flyder over med friske bær, tørrede kirsebær, mynte og bergamot. På ganen er den frisk og

Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2019 MAGNUM

Neil Ellis Cabernet Sauvignon Jonkershoek Valley 2019 Denne Cabernet Sauvignon har en smuk rubinrød farve og en duft med toner af solbær, violer, cedertræ og mynte. Smagen er dyb og struktureret med nuancer af blommer, mokka og chokolade. Eftersmagen er lang og byder på vanilje, træ og velintegrerede tanniner. Vinen passer fremragende til and, lam, kalv eller diverse gryderetter. Denne vin fremstilles hovedsageligt af Cabernet Sauvignon (86%) druer, høstet i Stellenbosch, både fra Jonkershoek Valley og skråningerne ved foden af Helderberg. Jordbunden består primært af smuldrende granit og sandsten, hvilket fremhæver vinens mineralske stil. Druerne høstes typisk fra slutningen af februar til midten af marts. Vinen gæres på ståltanke og gennemgår en yderligere maceration efter den alkoholiske gæring, før den presses. Herefter modnes vinen i 18 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 25% er nye. Før aftapning klassisk klares og let filtreres vinen. Besøg Neil Ellis: neilellis.com