Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2016 MAGNUM

Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2016 er en sydafrikansk vin lavet af Grenache-druer fra det kølige Piekenierskloof. Druerne høstes i marts med et lavt udbytte på 22-25 hl. /ha. Vinen gæres i åbne tanke med hyppig omrøring og gennemgår malolaktisk gæring på små træfade. Den modnes i 17 måneder på franske barriques, hvoraf 20% er nye. Vinen har aromaer af blommer, krydderurter og vanilje. Smagen er sprød og struktureret med toner af modne blommer, brombær og krydderier. Den minder om en Rhône-vin, men har en mere oversøisk stil. Grenache Vineyard Selection er rig og charmerende, klassisk for Neil Ellis, og passer perfekt til rødt kød, vildt eller modne rødskimmeloste. Besøg Neil Ellis' hjemmeside for mere information.

649 kr

Andre kiggede også på

Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2016 MAGNUM

Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2016 er en sydafrikansk vin lavet af Grenache-druer fra det kølige Piekenierskloof. Druerne høstes i marts med et lavt udbytte på 22-25 hl./ha. Vinen gæres i åbne tanke med hyppig omrøring og gennemgår malolaktisk gæring på små træfade. Den modnes i 17 måneder på franske barriques, hvoraf 20% er nye. Vinen har aromaer af blommer, krydderurter og vanilje. Smagen er sprød og struktureret med toner af modne blommer, brombær og krydderier. Den minder om en Rhône-vin, men har en mere oversøisk stil. Grenache Vineyard Selection er rig og charmerende, klassisk for Neil Ellis, og passer perfekt til rødt kød, vildt eller modne rødskimmeloste. Besøg Neil Ellis' hjemmeside for mere information.

Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2017

er en sydafrikansk vin lavet af Grenache-druer fra Piekenierskloof. Druerne høstes i marts med et lavt udbytte på 22-25 hl./ha. Vinen gæres i åbne tanke med hyppig omrøring og gennemgår malolaktisk gæring på små træfade. Den modnes i 17 måneder på franske barriques, hvoraf 20% er nye. Vinen har aromaer af blommer, krydderurter og vanilje. Smagen er sprød og struktureret med toner af modne blommer, brombær og krydderier. Den minder om en Rhône-vin, men har en mere oversøisk stil. Perfekt til rødt kød, vildt eller modne rødskimmeloste. Besøg Neil Ellis' hjemmeside for mere information.

Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2015 3 ltr. i flot trækasse.

Neil Ellis Grenache Piekenierskloof 2015 3 ltr. er en eksklusiv vin fra Piekenierskloof, kendt for fremragende Grenache. Vinstokkene, plantet i 1954, vokser i Table Mountain sandsten. Druerne blev høstet den 27. marts ved 24,7° Balling. Gæringen startede i ståltanke og afsluttedes med malolaktisk gæring på fad. Vinen lagrede 19 måneder på 20% nye, 20% 2. fyldning og 60% ældre 500 liters fade. Aftappet i august 2016. Årgang 2015 byder på dyb farve, mørke kirsebær, parfumerede blomsteraromaer, friskhed, længde, rigdom og fine tanniner. Besøg Neil Ellis: neilellis.com