RESSIA Barbera D´Alba Vigna Canova Superiore 2021

Farven er skinnende rubin med granatnuancer. Næsen er rig og kompleks med noter af brombær, koriander, rose, jod og krydderier. Smagen er typisk for Barbera; sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter. Vinen lagres i 24 måneder på små fade af fransk og slavisk eg, efterfulgt af ståltanke før aftapning og yderligere flaskelagring inden salg. RESSIA: https://www. ressia.

199,-179 kr

Andre kiggede også på

RESSIA Barbera D´Alba Vigna Canova Superiore 2021

Farven er skinnende rubin med granatnuancer. Næsen er rig og kompleks med noter af brombær, koriander, rose, jod og krydderier. Smagen er typisk for Barbera; sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter. Vinen lagres i 24 måneder på små fade af fransk og slavisk eg, efterfulgt af ståltanke før aftapning og yderligere flaskelagring inden salg. RESSIA: https://www.ressia.com/?locale=en

Ruggeri Corsini Armujan Barbera D'Alba Superiore 2021

Barbera dAlba DOC Superior Armujian er en rig, elegant, fyldig vin fremstillet af Barbera-druer fra Podere Ruggeri Corsini i Piemonte, Italien. Vinen har en frisk syre, der ledsager den rene frugtsmag. Denne vin passer godt til pastaretter med fyldige kød

Barbera d'Alba Superiore, Froi 2022

Barbera Froi er en ærkeklassisk Barbera, som ærligt og utæmmet viser, hvor ren og frisk en Barbera-vin kan fremstå, når den ikke sminkes med egetræsfade. Vinen står med en klar, let-transparent rød farve og indsmigrende, elegante aromaer af jor

Barbera D´Alba, Vigna Scarrone, Vietti 2019

Barbera D'Alba, Vigna Scarrone, Vietti 2019 Vigna Scarrone er en økologisk vin fra Castiglione Falletto, lavet af gamle Barbera-vinstokke med lavt udbytte. Druerne gennemgår kold maceration og gæring på ståltanke, efterfulgt af malolaktisk gæring og 18 måneders modning på træfade og ståltanke. Vinen har en dyb rubinrød farve med en frugtrig duft af brombær og mørke kirsebær. Smagen er fyldig med høj frugtkoncentration, elegance og kompleksitet. Perfekt til and, lam, okse, vildt og modne oste.