RESSIA Barbera D´Alba DOC 2022

RESSIA Barbera D'Alba DOC Vigna Canova Green 2022 har en rubinrød farve med violette highlights. Duften er kompleks med nuancer af brombær, koriander og rose samt noter af jod og krydderier. Smagen er sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter.

169 kr

Andre kiggede også på

RESSIA Barbera D´Alba Vigna Canova Superiore 2021

Farven er skinnende rubin med granatnuancer. Næsen er rig og kompleks med noter af brombær, koriander, rose, jod og krydderier. Smagen er typisk for Barbera; sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter. Vinen lagres i 24 måneder på små fade af fransk og slavisk eg, efterfulgt af ståltanke før aftapning og yderligere flaskelagring inden salg. RESSIA: https://www.ressia.com/?locale=en

RESSIA Barbera D´Alba DOC 2022

RESSIA Barbera D'Alba DOC Vigna Canova Green 2022 har en rubinrød farve med violette highlights. Duften er kompleks med nuancer af brombær, koriander og rose samt noter af jod og krydderier. Smagen er sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter.

Vietti Barbera D´Alba Trevie DOC 2022, Piemonte

Vietti Barbera D´Alba Trevie DOC 2022 Barbera d’Alba ”Trevie” er fremstillet af 100% Barbera-druer, hovedsageligt hentet fra tre forskellige vinmarker i Monforte, Castiglione Falletto og La Morra, deraf navnet ”3 vinmarker”, men også fra andre landsbyer i Langhe. Vinstokkenes alder varierer mellem 25-40 år, og jordbunden er generelt kalk- og lerholdig, en klassisk sammensætning for området. Gæringen foregår på ståltanke og varer omkring 2 uger med daglige overpumpninger og omrøringer. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring, også på ståltanke. Vinen modnes i cirka 12-15 måneder på en kombination af barriques, store træfade og ståltanke. Barbera ”Trevie” har en klar, rubinrød farve og aromaer af modne kirsebær og blommer med et strejf af vanilje. Smagen er velafbalanceret mellem friskhed, frugt og struktur med en flot afrundet eftersmag, hvor en diskret trækarakter kan anes. Den serveres ideelt til charcuteri, pasta, grøntsager, supper, samt kalv, gris eller kylling.

Mauro Sebaste Barbera d’Alba DOC Contessa Rosalia 2019

Lagring sker i store franske egetræstønder på 1600 liter i 10-12 måneder, efterfulgt af mindst 2 måneder på flaske. Vinmarken er beliggende i Alba-distriktet, Santa Rosalia-bakken. Vinen har en rubinrød farve. Duften er fyldt med krydderi og bær, delikat men intens. Smagen er tør og harmonisk. Serveres ved 15-17 grader til pasta, kalvekød, svinekød, vildt og fjerkræ.