RESSIA Barbera D´Alba DOC 2022

RESSIA Barbera D'Alba DOC Vigna Canova Green 2022 har en rubinrød farve med violette highlights. Duften er kompleks med nuancer af brombær, koriander og rose samt noter af jod og krydderier. Smagen er sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter.

169 kr

Andre kiggede også på

Vietti Barbera D´Alba Trevie DOC 2022, Piemonte

Vietti Barbera D´Alba Trevie DOC 2022 Barbera d’Alba ”Trevie” er fremstillet af 100% Barbera-druer, hovedsageligt hentet fra tre forskellige vinmarker i Monforte, Castiglione Falletto og La Morra, deraf navnet ”3 vinmarker”, men også fra andre landsbyer i Langhe. Vinstokkenes alder varierer mellem 25-40 år, og jordbunden er generelt kalk- og lerholdig, en klassisk sammensætning for området. Gæringen foregår på ståltanke og varer omkring 2 uger med daglige overpumpninger og omrøringer. Efter presningen gennemgår vinen en malolaktisk gæring, også på ståltanke. Vinen modnes i cirka 12-15 måneder på en kombination af barriques, store træfade og ståltanke. Barbera ”Trevie” har en klar, rubinrød farve og aromaer af modne kirsebær og blommer med et strejf af vanilje. Smagen er velafbalanceret mellem friskhed, frugt og struktur med en flot afrundet eftersmag, hvor en diskret trækarakter kan anes. Den serveres ideelt til charcuteri, pasta, grøntsager, supper, samt kalv, gris eller kylling.

RESSIA Barbera D´Alba DOC 2022

RESSIA Barbera D'Alba DOC Vigna Canova Green 2022 har en rubinrød farve med violette highlights. Duften er kompleks med nuancer af brombær, koriander og rose samt noter af jod og krydderier. Smagen er sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter.

Barbera d´Alba Doc 2021 - Bacone

Vinmarkerne ligger i Santa Rosalia, meget tæt på Alba, i en højde mellem 320 og 330 m over havets overflade. De vender mod syd/syd-øst og er 45 år gamle. Lavt udbytte og høj kvalitet, næsten al arbejde udføres i hånden, det er en stor indsats, men målet e

RESSIA Barbera D´Alba Vigna Canova Superiore 2021

Farven er skinnende rubin med granatnuancer. Næsen er rig og kompleks med noter af brombær, koriander, rose, jod og krydderier. Smagen er typisk for Barbera; sprød og afbalanceret med dvælende tanniner og mineralske accenter. Vinen lagres i 24 måneder på små fade af fransk og slavisk eg, efterfulgt af ståltanke før aftapning og yderligere flaskelagring inden salg. RESSIA: https://www.ressia.com/?locale=en