Ribera Del Duero Reserva Seleccion Familia 2016

Ribera Del Duero Reserva Seleccion Familia 2016 Reserva Seleccion Familia fra Bodegas Nabal er skabt af vinmager Óscar Navarro, der betragter sin vinkælder som et "laboratorium". Med en videnskabelig tilgang og passion for vinproduktion optimerer han hver årgang. Denne vin er lavet på Tempranillo-druer fra 70 år gamle vinstokke. Vinen er tæt og kompleks med mange lag af smag og en lang eftersmag. Den har en blød tekstur med finkornede tanniner og en velintegreret syre, der balancerer den modne, mørke frugt. Perfekt til en velstegt bøf. Reserva Seleccion Familia lagrer 20 måneder på nye, franske egetræsfade, hvilket giver den finesse, elegance og et tydeligt terroir-aftryk.

349,-299 kr

Andre kiggede også på

Alion 2015 Bodegas Vega Sicilia, Ribera Del Duero

Alión er en af de mest eftertragtede vine fra Ribera del Duero, produceret af Bodegas Alión, som også ejer den anerkendte Bodegas Vega Sicilia. Vinen er lavet 100% på Tinto Fino (Tempranillo) fra 25-35 år gamle vinstokke og lagres i nye franske egetræsfade i 14 måneder, efterfulgt af 18-20 måneder på flaske. Resultatet er en kompleks og fyldig vin. Dekantér før servering. 96 Point - James Suckling 93 Point - Robert Parker 93 Point - Guia Penin

Ribera del Duero, Vendimia Seleccionada, 3 liter 2020

Bodegas Resaltes 'Vendimia Seleccionada' oser fra glasset med indsmigrende, nuancerede aromaer af kirsebær, jordbær, blåbær, røde blomster, blyant, tobak, en snert af chokolade og forfriskende mineralitet. Smagen er i smuk harmoni med den charm

Ribera del Duero, Crianza 9 liter 2019

Arzuaga Crianza er en semi-moderne Ribera del Duero, hvor man fornemmer de klassiske rødfrugtede og tobakkede toner fra Ribera del Duero kombineret med Arzuagas fint integrerede brug af fade. Den mørkrøde farve efterfølges af en tobakket og rød

Valdrinal Tradicion Crianza Ribera Del Duero 2018

Fra over 80 år gamle vinstokke kommer denne klassiske Tempranillo med en mørk, rubinrød farve. Den har intense aromaer af mørke frugter, vanilje og brændte trænoter fra fadlagringen. Vinen er kompleks og velstruktureret med fløjlsagtige tanniner. Smagen byder på modne røde bær og frugter samt en snert af egetræ. Finishen er fyldig, lang og smagfuld. Serveres ved 15-17 grader til oksekød, ost og gris.