CWG Rust en Vrede Coenie Snyman 2017
Druerne blev håndplukket mellem den 6. og 26. marts. Cabernet Sauvignon blev sorteret og fuldstændigt afstilket, mens Syrah blev delvist afstilket. De enkelte parceller og druekomponenter blev vinificeret separat. Gæringen fandt sted i åbne gæringstanke, og hatten blev manuelt presset ned fire gange dagligt. Macerationsperioden varierede mellem 14 og 30 dage, efterfulgt af fadlagring i 300 liter og 500 liter franske egetræsfade i 22 måneder. Vinen blev tappet på flaske den 14. februar 2019. Smagsnoter: Cassis- og hindbæraromaer bliver komplementeret af krydret cedertræ og kanel. Cassis fortsætter på ganen sammen med frisk ribs. Kalkede tanniner balancerer den saftige og vedvarende mundfornemmelse. Klar til at drikke mellem 2024 og 2029. Denne vin er pakket i en trækasse. Coenie Snyman