CWG Rust en Vrede Coenie Snyman 2017
De druer, der blev anvendt, blev plukket i hånden fra den 6. til den 26. marts. Cabernet Sauvignon blev nøje sorteret og afstilket helt, mens Syrah kun blev delvist afstilket. Hver parcel og druesort blev vinificeret individuelt. Gæringsprocessen foregik i åbne kar, hvor drueskallerne blev presset ned manuelt fire gange om dagen. Macerationen varede mellem 14 og 30 dage, efterfulgt af en lagring på franske egetræsfade på 300 og 500 liter i 22 måneder. Flaskepåfyldningen fandt sted den 14. februar 2019. Smagsnoter: Aromaer af solbær og hindbær er smukt afbalanceret med krydret cedertræ og kanel. Smagen af solbær fortsætter på ganen sammen med friske ribs. Kalkede tanniner giver en harmonisk balance til den saftige og vedvarende smagsoplevelse. Vinen er bedst at nyde mellem 2024 og 2029. Leveres i en elegant trækasse. Vinskaber: Coenie Snyman