Santenay 1'er Cru, La Maladière, Vieilles Vignes 2022

Girardins "La Maladière" står med en lys, transparent rød farve og detaljerige, ultra-delikate aromaer af jordbær, ribs, røde hindbær, viol, te, krydderier, efterårs-skovbund og mineralitet.

369,-335 kr

Andre kiggede også på

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2016

97 point: Wine Enthusiast: A warm wine rich in tannins and with succulent berry fruits, this is both powerful and elegant. Its density doesn't detract from the fruitiness that shines out of the wine and balances with the structured aging potential. D

Clos La Gaffelière, Saint-Èmilion Grand Cru 2020

91-93 point: Vinous: The 2020 Clos La Gaffelière is a super attractive second wine. It is a bit darker and more overt than the Grand Vin, both of which lend quite a bit of immediacy. Black cherry, plum, spice, chocolate and leather build nicely in th

Santenay 1er Cru Beaurepaire 2022

Vinen viser klassiske, intense og delikate Bourgogne-aromaer af modne jordbær, hindbær, lakrids, kanel og skovbund, mens den i smagen folder sig flot ud med sin rene, bløde og lagfyldte frugt. Eftersmagen er særdeles lang og viser med sin sprød

Domaine Remi Jobard Monthelie 1er Cru 'Les Vignes-Rondes' 2018

Monthelie 1. Cru "Les Vignes Rondes" er en elegant rødvin fra en vinmark øst for landsbyen Monthelie, nær Volnay og Meursault. Undergrunden består af kalksten, rødt ler og mergel, hvilket giver vinen struktur og charme. Rémi Jobard høster økologisk dyrkede druer manuelt og gennemgår en streng selektering. Gæringen foregår køligt med druernes egne gærceller, først i udvendige gærtanke og derefter i kælderen på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Vinen modnes i 18 måneder på træfade og aftappes uden filtrering. Vinen har en dyb, granatrød farve og en frugtig, elegant duft. Smagen er præget af finesse og harmoni mellem dybde, sprødhed og charme. Den udvikler komplekse toner af mørke bær og skovbund med tiden. Serveres ved 12-14 grader til grillet eller stegt and, lam, okse eller fuglevildt, gerne med vilde svampe, ribs eller tyttebær.