Santenay 1'er Cru Rouge Clos Rousseau 2021

Sorines Santenay Clos Rousseau står med en transparent rød farve og charmerende, intense aromaer af modne jordbær, kirsebær, blåbær, viol, skovbund, lakrids og et diskret chokoladetouch.

379,-339 kr

Andre kiggede også på

Fixin 1er Cru Clos Du Chapitre Domaine Méo-Camuzet 2021

Domaine Méo-Camuzet er en af de mest berømte producenter i Bourgogne, grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet af Etienne Camuzet. Efter hans datter Maria Noirots død i 1959, blev ejendommen testamenteret til Jean Méo, som fortsatte driften med hjælp fra markarbejdere og vinbønder, herunder den legendariske vinmager Henri Jayer. Jean Méo begyndte at sælge vinene direkte fra ejendommen i 1985, og i 1988 overtog han også ansvaret for markerne. Siden 1989 har hans søn, Jean-Nicolas Méo, ledet domainet sammen med Christian Faurois. De har fastholdt og udbygget de ambitiøse mål for Domaine Méo-Camuzet, som stadig rangerer blandt de bedste i Bourgogne. Pinot Noir-druerne til denne Fixin hentes på to parceller nord for landsbyen Fixey. Vinstokkene er mellem 25 og 50 år gamle, og modningen foregår langsomt, hvilket resulterer i en vin med god sprødhed og aroma. Modningen varer 12-14 måneder på hovedsageligt brugte træfade. Méo-Camuzets Fixin er ofte mere afrundet og frugtrig i sin ungdom end mange andre Fixin-vine, med intense nuancer af kølige skovbær og en god portion tannin, som sikrer en god modning. Den er meget anvendelig til gastronomien. For mere information, besøg MEO CAMUZET.

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau Domaine Armand Rousseau, grundlagt i starten af 1900-tallet, er en ikonisk bourgogneproducent kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, hvoraf syv er Grand Cru-klassificerede, herunder topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze. Vinene fra Domaine Rousseau er meget eftertragtede, især i Asien, med en årlig produktion på under 10.000 flasker af Chambertin og 6.000 flasker Chambertin-Clos de Bèze. Den begrænsede produktion og høje efterspørgsel har ført til prisstigninger, hvilket glæder investorer.

Santenay 1'er Cru Rouge Clos Rousseau 2021

Sorines Santenay Clos Rousseau står med en transparent rød farve og charmerende, intense aromaer af modne jordbær, kirsebær, blåbær, viol, skovbund, lakrids og et diskret chokoladetouch. I munden smyger frugten sig middelfyldigt og blødt over tungen, m

Olivier Leflaive Volnay 1er Cru Clos Des Angles

Olivier Leflaive er kendt for både hvid- og rødvine fra Bourgogne. Denne Volnay fra marken Clos des Angles er et godt eksempel på hans talent. Vinen har en smuk rubinrød farve med granatfarvede reflekser. Duften byder på søde kirsebær, hindbær, tørrede urteblade, røde roser, skovbund, læder og røg. Smagen er bredskuldret med silkeblød tekstur, levende syre og finpoleret tannin. Noter af mørke kirsebær, violer, våde efterårsblade, knuste jordbær, trøffel og fadkrydderi. Afslutningen er lang, forfriskende og fløjlsagtig. Perfekt til flyvende vildt eller rosa-stegt and med svampe og rodfrugter. Premier Cru marken Clos des Angles ligger under Volnay-byen, mellem Frémiets-marken og Clos de la Barre. Terroiret er unikt med sin højtbeliggende placering, syd/østvendte eksponering og veldrænede kalkholdige lerjord. Marken ligger tæt på Pommard, hvilket afspejles i vinens stil og struktur. Vinen er lavet fra 40 år gamle vinstokke, hvor druerne er håndplukket og nøje sorteret. Efter 100% afstilkning lagres vinen i 16 måneder, heraf 13 måneder på egetræsfade (30% nye) og 3 måneder på ståltanke.