Tignanello Antinori IGT Toscana 2019

Tignanello, skabt i 1971 af Antinori, er en banebrydende vin i Italiens historie. Den var den første Sangiovese lagret i barriques og indeholder også Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Typisk sammensætning er 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Vinen lagres 16-18 måneder på fransk og ungarsk eg. Tignanello imponerer med dybde, kompleksitet og en balanceret kraft, der giver en lang finish. Perfekt til vildt, oksekød eller lam.

1199 kr

Andre kiggede også på

Tignanello Antinori IGT Toscana 2017

Tignanello er en ikonisk vin fra Antinori, lavet af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Vinen lagres 16-18 måneder på fransk og ungarsk eg, hvilket giver den dybde og kompleksitet. Den har en intens duft med noter af sorte kirsebær, brombær, solbær, hybenrose, grafit, vanilje, cedertræ og ristede nuancer. Smagen er koncentreret med moden frugt, komplekse krydderier, blød tanninstruktur og imponerende friskhed. Robert Parker har givet vinen 96 point. Druerne kommer fra en 57-hektar sektion af Tenuta Tignanello, beliggende 390 meter over havets overflade. Vinen fermenteres i koniske egetræstanke og lagres op til 16 måneder på fransk og ungarsk eg. Piero Antinori skabte Tignanello i 1970'erne for at vise Chianti Classicos potentiale, med hjælp fra Robert Mondavi, Emile Peynaud og Giacomo Tachis. Tignanello revolutionerede Toscana og inspirerede til nogle af Italiens bedste vine, kendt som "supertoscanere".

Tignanello Antinori IGT Toscana 2016

Tignanello, skabt i 1971 af Antinori, er en banebrydende vin i Italiens historie. Den var den første Sangiovese lagret i barriques og indeholder også Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Typisk sammensætning er 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Vinen lagres 16-18 måneder på fransk og ungarsk eg. Tignanello imponerer med dybde, kompleksitet og en balanceret kraft. Perfekt til vildt, oksekød eller lam.

Tignanello Antinori IGT Toscana 2009

Tignanello er en ikonisk vin fra Antinori, lavet af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Vinen lagres 16-18 måneder på fransk og ungarsk eg, hvilket giver den dybde og kompleksitet. Den har en intens duft med noter af sorte kirsebær, brombær, solbær, hybenrose, grafit, vanilje, cedertræ og ristede nuancer. Smagen er koncentreret med moden frugt, komplekse krydderier, blød tanninstruktur og imponerende friskhed. Robert Parker har givet vinen 96 point. Druerne kommer fra en 57-hektar sektion af Tenuta Tignanello, beliggende 390 meter over havets overflade. Vinen fermenteres i koniske egetræstanke og lagres op til 16 måneder på fransk og ungarsk eg. Piero Antinori skabte Tignanello i 1970'erne for at vise Chianti Classicos potentiale, med hjælp fra Robert Mondavi, Emile Peynaud og Giacomo Tachis. Tignanello revolutionerede Toscana og inspirerede til nogle af Italiens bedste vine, kendt som "supertoscanere".

Tignanello Antinori IGT Toscana 2014

Tignanello er en ikonisk vin fra Antinori, lavet af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Vinen lagres 16-18 måneder på fransk og ungarsk eg, hvilket giver den dybde og kompleksitet. Den har en intens duft med noter af sorte kirsebær, brombær, solbær, hybenrose, grafit, vanilje, cedertræ og ristede nuancer. Smagen er koncentreret med moden frugt, komplekse krydderier, blød tanninstruktur og imponerende friskhed. Robert Parker har givet vinen 96 point. Druerne kommer fra en 57-hektar sektion af Tenuta Tignanello, beliggende 390 meter over havets overflade. Vinen fermenteres i koniske egetræstanke og lagres op til 16 måneder på fransk og ungarsk eg. Piero Antinori skabte Tignanello i 1970'erne for at vise Chianti Classicos potentiale, med hjælp fra Robert Mondavi, Emile Peynaud og Giacomo Tachis. Tignanello revolutionerede Toscana og inspirerede til nogle af Italiens bedste vine, kendt som "supertoscanere".