Valpolicella Ernesto Ruffo Basaltico 2015

er en fremragende vin fra Valpolicella, lavet af samme druemix som Valpolicella Superiore. Denne version er mindre lagret, men har samme kompleksitet. Ernesto Ruffo producerer kun 4. 000 flasker årligt. Vingården ligger i det østlige Valpolicella, hvor markerne er præget af sort vulkansk sten. Årgang 2016 er ung, men allerede klar til at nyde.

379 kr

Andre kiggede også på

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014 Campogadis Valpolicella Superiore er fremstillet af druer fra de vulkanske bakker omkring San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne tørres i 30 dage, og efter fermentering lagrer vinen 24 måneder på franske egefade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholen er 15,5%. Denne vin er kraftig og intens med noter af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er eksplosiv med frugt, fedme, sødme, eg, tørhed, chokolade og tydelige tanniner. Den har en rå power med kakao og er dragende. Bedre end de fleste Amaroner. ERNESTO RUFFO

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2015

er en kraftig vin fra de vulkanske bakker omkring San Bricco. Vinen består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne tørres i 30 dage, og efter fermentering lagrer vinen 24 måneder på franske egefade og 12-15 måneder på flaske. Alkoholen er 15,5%. Campogadis Valpolicella Superiore har en intens smag af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er eksplosiv med masser af frugt, fedme, sødme, eg, tørhed, chokolade og tydelige tanniner. Vinen har en rå power og overgår de fleste Amaroner. Ernesto Ruffo: ruffovini.com

Valpolicella Ernesto Ruffo Basaltico 2015

er en fremragende vin fra Valpolicella, lavet af samme druemix som Valpolicella Superiore. Denne version er mindre lagret, men har samme kompleksitet. Ernesto Ruffo producerer kun 4.000 flasker årligt. Vingården ligger i det østlige Valpolicella, hvor markerne er præget af sort vulkansk sten. Årgang 2016 er ung, men allerede klar til at nyde.

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2013

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2013 Campogadis Valpolicella Superiore er fremstillet af druer fra de vulkanske bakker omkring San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne tørres i 30 dage, og vinen lagrer 24 måneder på franske egefade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholen er 15,5%. Denne vin er kraftig og intens med noter af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er eksplosiv med frugt, fedme, sødme, eg, tørhed, chokolade og tydelige tanniner. Den har en rå power med kakao og er dragende. Bedre end de fleste Amaroner. Ernesto Ruffo