Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014
Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014 Campogadis Valpolicella Superiore er skabt fra druer dyrket på de vulkanske skråninger nær San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne gennemgår en tørringsproces på 30 dage, og efter gæring modner vinen i 24 måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholindholdet er 15,5%. Vinen er fyldig og intens med aromaer af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er kraftfuld med noter af frugt, fylde, sødme, eg, tørhed, chokolade og markante tanniner. Den har en rå styrke med kakao og er yderst tiltrækkende. Overgår mange Amaroner i kvalitet. Ernesto Ruffo