Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014 Campogadis Valpolicella Superiore er skabt fra druer dyrket på de vulkanske skråninger nær San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne gennemgår en tørringsproces på 30 dage, og efter gæring modner vinen i 24 måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholindholdet er 15,5%. Vinen er fyldig og intens med aromaer af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er kraftfuld med noter af frugt, fylde, sødme, eg, tørhed, chokolade og markante tanniner. Den har en rå styrke med kakao og er yderst tiltrækkende. Overgår mange Amaroner i kvalitet.

395 kr

Andre kiggede også på

Valpolicella Ernesto Ruffo Basaltico 2015

er en udsøgt vin fra Valpolicella-regionen, fremstillet med det samme drueblanding som Valpolicella Superiore. Selvom denne udgave er mindre lagret, bevarer den en imponerende kompleksitet. Ernesto Ruffo producerer kun 4.000 flasker om året. Vingården er beliggende i det østlige Valpolicella, hvor vinmarkerne er kendetegnet ved sort vulkansk sten. Årgang 2016 er stadig ung, men allerede klar til at blive nydt.

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2015

er en fyldig vin fra de vulkanske bakker nær San Bricco. Denne vin er sammensat af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Druerne Corvina og Rondinella gennemgår en tørringsproces på 30 dage, og efter gæring modnes vinen i 24 måneder på franske egetræsfade samt yderligere 12-15 måneder på flaske. Alkoholindholdet er 15,5%. Campogadis Valpolicella Superiore byder på en intens smagsoplevelse med noter af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er kraftfuld med en rig frugtighed, fylde, sødme, egetræ, tørhed, chokolade og markante tanniner. Denne vin har en rå styrke, der overgår mange Amaroner.

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014 Campogadis Valpolicella Superiore er skabt fra druer dyrket på de vulkanske skråninger nær San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne gennemgår en tørringsproces på 30 dage, og efter gæring modner vinen i 24 måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholindholdet er 15,5%. Vinen er fyldig og intens med aromaer af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er kraftfuld med noter af frugt, fylde, sødme, eg, tørhed, chokolade og markante tanniner. Den har en rå styrke med kakao og er yderst tiltrækkende. Overgår mange Amaroner i kvalitet. Ernesto Ruffo

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2013

Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2013 Campogadis Valpolicella Superiore er skabt fra druer dyrket på de vulkanske skråninger nær San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne gennemgår en tørringsproces på 30 dage, og vinen modnes i 24 måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholindholdet er 15,5%. Vinen er fyldig og intens med aromaer af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er kraftfuld med noter af frugt, fylde, sødme, eg, tørhed, chokolade og markante tanniner. Den udstråler en rå styrke med kakao og er yderst tiltrækkende. Overgår mange Amaroner i kvalitet. Ernesto Ruffo