Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014
Valpolicella Ernesto Ruffo Campogadis Superiore 2014 Campogadis Valpolicella Superiore er fremstillet af druer fra de vulkanske bakker omkring San Bricco. Druerne består af 40% Corvinone, 40% Corvina og 20% Rondinella. Corvina og Rondinella druerne tørres i 30 dage, og efter fermentering lagrer vinen 24 måneder på franske egefade, efterfulgt af 12-15 måneder på flaske. Alkoholen er 15,5%. Denne vin er kraftig og intens med noter af tørret frugt, blommer, sorte kirsebær, blåbær, dadler, enebær, mahogni, lakrids, mørk chokolade, røg og mentol. Smagen er eksplosiv med frugt, fedme, sødme, eg, tørhed, chokolade og tydelige tanniner. Den har en rå power med kakao og er dragende. Bedre end de fleste Amaroner. ERNESTO RUFFO