Viviani Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC 2017

275,-189 kr

Andre kiggede også på

Cantina Valpolicella Negrar, Ripasso DOC 2021

Cantina Valpolicella Negrar producerer denne lækre Ripasso ved at hælde Valpolicella rødvin over kvaset fra vingårdens produktion af Amarone og Recioto. Da kvaset stadig indeholder en del sukker, startes gæringen således igen, og dermed øges alkoholen og der udtrækkes endnu flere gode aromastoffer.Drueindholdet er Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne høstes med håndkraft. De vokser i selve hjertet af Valpolicella Classico regionen mellem Negrar-bakkerne. Undergrunden varierer meget fra en meget kalkholdig til en mere vulkansk undergrund.Vinen lagres efterfølgende på en kombination af små og store egetræsfade inden den tappes på flaske.OplevelsenEn meget velsmagende Ripasso, med varme og kraft. Farven er flot rubinrød. Der stiger en lækker mandelagtig aroma op af glasset, som virkelig giver appetit på at smage vinen i store mundfulde.Serverings TIPSServeringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er som skabt til gode kraftige kødretter, herunder efterårets gode klassiske retter som ande- og flæskesteg. Den kan også anvendes til gode modne oste. Vinen bør iltes efter åbning af flasken. Hæld den på en karaffel og lad den stå i 2 timer før servering.

Accordini Le Bessole Valpolicella Classico Superiore 2014

Vækst og modning af Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella og Rossignola druesorter er løbende overvåget for at garantere den høje kvalitet. Ved hjælp af tekniske tilpasninger, har Accordini reduceret deres pesticidforbrug og samtidig minimeret fordampni

Speri, Pigaro Valipolicella Ripasso Classico Superiore 2021

Den bedste kvalitet af Valpolicella Classico druer får en andengæring på Amaronekvas, der hos Speri kun bruges én gang, hvor loven tillader to gange. En vin, der kombinerer smagstoner fra Amarone og høj frugtintensitet med en rankere struktur, syrlige kirsebær, fin syre og et komplekst krydderimix.

Ilary Cordin Valpolicella Ripasso Classico Superiore 2009

Druerne til Ripasso Classico Superiore 2009 kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Rondinella samt 10% Rossignola og trækker hele 15,5% alkohol. Lagret på store træfade i 24 måned