Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

BESKRIVELSE Druedyrkning i Dumangin-familien går omkring 350 år tilbage - Firmin Dumangin (født i 1650'erne) var vindyrker i den nærliggende landsby Ludes.  Tidligt i det 21. århundrede efterfulgte Gilles Dumangin sin far, Jacky, og er en femte generation af champagneproducent.  Dumangin-familiens utrættelige bestræbelser på at producere den bedst mulige champagne af deres egne druer er blevet anerkendt af den prestigefyldte franske vinguide, Guide Hachette 2008, som har tildelt Dumangin Grand Réserve en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru.  Rosé de Saignée Denne delikate og feminine champagne er god til fisk og skaldyr og østers, men udmærker sig alene for en vidunderlig aperitif.

549 kr

Andre kiggede også på

Champagne Rosé Brut

Det er en flot champagne med intens lyserød farve, fine bobler, frisk og elegant frugtduft med noter af røde frugter, frisk og saftig frugtsmag med cremet fylde samt en blid og behagelig eftersmag. Vinen er perfekt som aperitif, men prøv den også til ret

Champagne, Millesime Blanc de Noir Premier Cru 2018

Den brilliante, strågule farve med et strejf af pink efterfølges af en fokuseret, potent og elegant næse med citrus, rabarber, sten og mandler. I smagen fortsættes stilen, hvor den brillierer med koncentration, flot cremet mousse og dybde kombineret me

Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut

BESKRIVELSE Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut er en delikat champagne lavet udelukkende på Pinot Noir. Den lagres minimum 5 år i champagnehuset Laurent-Perriers kældre. Laurent-Perrier Cuvée Rosé blev ”født” i 1968 og slog igennem som global standard for rosé-champagne. Laurent-Perrier Cuvée Rosé fremstilles ved brug af en unik, innovativ know-how, som gør, at den kombinerer en ægte vinøs struktur med en enestående friskhed. Champagnen har en smuk, perlende laksefarve og en frisk aroma af røde frugter (hindbær, solbær, jordbær og sorte kirsebær). Smagen er elegant, sprød og frugtig med en lang og velafbalanceret finish. Vinens aromatiske dybde gør den perfekt til marineret, rå fisk, grillede rejer, eksotiske retter, parmaskinke og desserter med røde frugter. Bør serveres afkølet.   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Maurice Vesselle Champagne Grand Cru Extra Dry

BESKRIVELSE Didier Vesselle fremstiller flot champagne. Han bor i byen Bouzy, hvor Pinor Noir dominerer. Han bruger kun første presset “le ceur” – hjertet. Resten af vinen sælger han. Champagnerne får ikke den malolaktiske andengæring, hvor den skarpe æblesyre omdannes til den blidere mælkesyre. Det er fordi champagnerne lægger længe i kælderen, og derfor har brug for en skarpere syre, til den modne smag. Champagnerne er mundrensende og meget friske, selv efter 20 år i kælderen. Det er en terroir champagne, hvor mineralerne, kalk og en saltet smag blander sig med den lyse frugt. 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay – minus malolaktisk gæring Vinen ligger og modner i gærresterne i min 10 år inden den degorgeres og sættes til salg Her er nødetoner, rugbrød og en flot frisk syre, der holder en 10 år gammel champagne ung og flot mange år frem. Vinen er maskulin med en frisk mundrensende syre, der understøttes af en saltet mineralitet. En farvorit Denne Extra Dry har en anelse sødme. Restsukkeret er 17 gram/liter. Umiddelbart skulle man tro, at den ville være sødere, men den er utroligt afpasset, så sødme og syre harmonerer som én enhed. Champagnen er blødere og mere imødekommende, og ville kunne bruges til det samme som en af vesselles “normale” champagner. Frisk, blød og imødekommende. En rigtig pleaser MAURICE VESELLE Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.