Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

Druedyrkning i Dumangin-familien går 350 år tilbage. Gilles Dumangin er femte generation af champagneproducenter og efterfulgte sin far, Jacky, i det 21. århundrede. Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru Rosé de Saignée er delikat og feminin, ideel til fisk, skaldyr og østers, samt som aperitif.

549 kr

Andre kiggede også på

Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne Magnum 1,5 L

BESKRIVELSE Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne Magnum 1,5 L Denne Champagne fra Beurton & Fils er lavet på 40% Meunier, 40% Pinot Noir samt 20% Chardonnay. - Vinen består af 30% Reserve vin, vinen fermenteres i rustfrie ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring. Dosage i denne champagne er 9G/L.  Vinen har en flot lys gylden farve med lette grønne nuancer. Rig og generøs, næsen samler styrke og friskhed. En blomsterkarakter af moden hvede og raps, med noter af praline og friske marengs. Denne vin er udtryksfuld, frisk, saftig og frugtagtig. Hasselnød, mandel og ristede noter kan skelnes hist og her, når vinen åbner sig. Smagen er velstruktureret, ærlig og generøs ved første indtog og afslører tørrede frugter. Et subtilt strejf af bitterhed bringer sans til ensemblet, med skønne florale- og frugtige aromaer. En vidunderlig smag som hænger ved i eftersmagen! Server vinen ved 9-11 grader og prøv den til skaldyrsretter, lette retter med lyst kød eller bare helt for sig selv! - Server den evt som nytårsvinen til kransekagen. 

Theophile Brut Rosé Champagne - Louis Roederer

Théophile Brut Rosé er sammensat af 1/3 Pinot Noir, 1/3 Chardonnay og 1/3 Pinot Meunier. Pinot Noir og Chardonnay stammer fra Louis Roederers yngre vinstokke (8-10 år), mens en del af Pinot Meunier-druerne købes fra faste leverandører i Vallée de la Marne og vest for Montagne de Reims. Blandingen inkluderer fire forskellige årgange, og efter en delvis malolaktisk gæring tilsættes en smule rødvin fra Mareuil-sur-Aÿ, hvorefter vinen gæres på flaske i mindst to år. Efter degorgering lagres vinen yderligere 6 måneder i kælderen. Vinen indeholder ca. 30% reservevine fra ældre årgange, hvilket bidrager til dens unikke og personlige karakter. Farven er en flot, lys pink nuance. Aromaen er ren og umiddelbar, med toner af røde æbler, lidt hindbær og citrus. Smagen er sprød og samtidig fyldig, med en god balance mellem frugtsødme og tørhed i eftersmagen. Den er perfekt som aperitif, til laks og asiatisk inspireret fjerkræ, og kan også serveres til milde hvid- eller rødskimmeloste.

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Bollinger R.D. 2004 Extra Brut Champagne

Bollinger R.D. 2002 er en exceptionel Champagne, der har lagret i over et årti i Bollingers kældre. Denne lagring giver vinen en utrolig kompleksitet og dybde. Robert Parker: Bollinger's 2004 R.D. Extra Brut, fermenteret i egetræsfade og lagret under naturlige korkpropper i næsten 13 år, består af 66% Pinot Noir og 34% Chardonnay fra 16 crus, hvoraf 88% er Grand Cru. Vinen har en klar, dyb og aromatisk næse med noter af knuste sten, kirsebær, brioche, pain aux raisin, hvid nougat, kridt og modne, gule frugter. Den er elegant og kompleks med en vægtløs, men vedholdende og salt smag. En intens og raffineret Champagne, der vil udvikle sig positivt over mange år. Smagt juni 2018. Maison Bollinger, grundlagt i 1829, er kendt for sin høje kvalitet og luksus. Bollinger er førende inden for Pinot Noir-druen i Champagne, hvilket giver deres vine en kraftigere profil. En stor andel af druerne kommer fra Grand Cru og 1. Cru-marker, hvilket sikrer en høj kvalitet. Bollinger fremstiller kun årgangschampagne i exceptionelle år, og deres vine fermenteres på egetræsfade og lagres med korkprop, hvilket bidrager til vinens kraft og fylde.