Bollinger R.D. 2002 Extra Brut Champagne

Bollinger R. D. 2002 er en exceptionel Champagne, der har lagret i over et årti i Bollingers kældre. Denne lagring giver vinen en dyb kompleksitet og en rig smagsprofil. Robert Parker roser denne årgang, især den, der blev degorgeret i 2016, for dens dybe bouquet af tørrede frugter, appelsinskal, mokka, krydderier, engelske valnødder og hasselnødder. Vinen er fyldig, bred og omsluttende med en blød profil og en lang, smagfuld finish. Maison Bollinger, grundlagt i 1829, er kendt for sin uovertrufne kvalitet og luksus. Bollinger er førende inden for Pinot Noir-druen i Champagne, hvilket giver deres vine en unik kraft og fylde. En stor andel af druerne kommer fra Grand Cru og 1. Cru-marker, hvilket bidrager til vinens kompleksitet og lagringspotentiale. Bollinger R. D. er en Vintage Champagne, der er frisk fra kælderen, og står for "Recently Disgorged". Dette er en Grande Année, der har lagret i mindst 8 år, hvilket gør den til en af de mest eftertragtede champagner fra Bollinger.

1995 kr

Andre kiggede også på

Bollinger R.D. 2002 Extra Brut Champagne

Bollinger R.D. 2002 er en exceptionel Champagne, der har lagret i over et årti i Bollingers kældre. Denne lagring giver vinen en dyb kompleksitet og en rig smagsprofil. Robert Parker roser denne årgang, især den, der blev degorgeret i 2016, for dens dybe bouquet af tørrede frugter, appelsinskal, mokka, krydderier, engelske valnødder og hasselnødder. Vinen er fyldig, bred og omsluttende med en blød profil og en lang, smagfuld finish. Maison Bollinger, grundlagt i 1829, er kendt for sin uovertrufne kvalitet og luksus. Bollinger er førende inden for Pinot Noir-druen i Champagne, hvilket giver deres vine en unik kraft og fylde. En stor andel af druerne kommer fra Grand Cru og 1. Cru-marker, hvilket bidrager til vinens kompleksitet og lagringspotentiale. Bollinger R.D. er en Vintage Champagne, der er frisk fra kælderen, og står for "Recently Disgorged". Dette er en Grande Année, der har lagret i mindst 8 år, hvilket gør den til en af de mest eftertragtede champagner fra Bollinger.

Champagne Cuvée Désir Extra Brut

Er du til mineralske og madvenlige Champagner - så er dette et "must buy"! Cuvée Désir er nemlig den "skarpeste" og mest fokuserede af Doyard-Mahé Champagnerne.  Den strågule farve efterfølges af en særdeles elegant og nærmest sprød næse med grønne æbl

Champagne Millésime Extra Brut 2014

Millesime 2012 Extra Brut fra Doyard-Mahé er en skarp-fokuseret vintage-champagne, som på flotteste vis demonstrerer, hvordan en Blanc-de-Blanc skal skæres. Den lyse, strågule farve efterfølges af en elegante og stenede aromaer af citrus, pære, kridt,

Champagne Extra Brut 'Demi - Lune' Bruno Michel 2016

Champagne Extra Brut "Demi-Lune" fra Bruno Michel er en autentisk og overraskende champagne, perfekt til at dele med venner. Lavet af 100% håndhøstede Pinot Meunier-druer og lagret i 18 måneder på bærmen. Den har en strålende strågul farve med gyldne nuancer og en fin, vedvarende perlage. Aromaerne byder på sprød frugt som æble og pære, med strejf af honning og brødskorpe. Smagen er frisk, cremet, mineralsk og krydret med fremragende vedholdenhed. Kun 2105 flasker produceret. Degogeret 11/2020.