Bollinger R.D. 2007 Extra Brut Champagne

Bollinger R. D. 2002 er en eksklusiv Champagne, der har lagret i over et årti i Bollingers kældre, hvilket giver den en unik kompleksitet. Denne årgang blev degorgeret den 10. juli 2020 med en dosage på tre gram per liter. Den har aromaer af friske frugter, citrus, hvide blomster, honning, appelsinolie, smørdej, valnødder og krydderier. Smagen er fyldig, levende og elegant med lys syre, koncentreret frugt og en fin mousse, der afsluttes med en intens finish. Vinen består af 34% Chardonnay og 66% Pinot Noir, hvor første gæring foregår på egetræsfade, og flaskelagringen sker med korkprop. Pinot Noir-druerne giver vinen kraft og fylde, mens Chardonnay bidrager til kompleksiteten og lagringspotentialet. Bollinger R. D. er en Vintage Champagne, der er lagret i mindst 8 år og degorgeret før frigivelse, hvilket sikrer både moden kompleksitet og friskhed. Maison Bollinger, grundlagt i 1829, er kendt for sin høje kvalitet og luksus. Bollinger anvender primært Pinot Noir, hvilket giver deres champagner en kraftigere profil. Vingården dækker 179 hektar, hvoraf de fleste marker er klassificeret som Grand eller Premier Cru.

1595 kr

Andre kiggede også på

Champagne Extra Brut 'Demi - Lune' Bruno Michel 2016

Champagne Extra Brut "Demi-Lune" fra Bruno Michel er en autentisk og overraskende champagne, perfekt til at dele med venner. Lavet af 100% håndhøstede Pinot Meunier-druer og lagret i 18 måneder på bærmen. Den har en strålende strågul farve med gyldne nuancer og en fin, vedvarende perlage. Aromaerne byder på sprød frugt som æble og pære, med strejf af honning og brødskorpe. Smagen er frisk, cremet, mineralsk og krydret med fremragende vedholdenhed. Kun 2105 flasker produceret. Degogeret 11/2020.

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

Druedyrkning i Dumangin-familien går 350 år tilbage. Gilles Dumangin er femte generation af champagneproducenter og efterfulgte sin far, Jacky, i det 21. århundrede. Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru Rosé de Saignée er delikat og feminin, ideel til fisk, skaldyr og østers, samt som aperitif. Vinmarker: Chigny Les Roses Sammensætning: 50% Meunier, 25% Pinot Noir, 25% Chardonnay Vinifikation: Rustfrit stål, maceration i 72 timer Kork: Diam kork (ingen korksmag) Disgorgement: Ekstra Brut (5,3 g/L)

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2009

Dumangin-familien har dyrket druer i over 350 år. Gilles Dumangin, femte generation af champagneproducenter, overtog i det 21. århundrede. Deres Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Denne Premier Cru Champagne har en levende guldfarve og aromaer af røde bær. Smagen er fyldig og afbalanceret med toasty undertoner og en lang, tør finish. Den har noter af hvid fersken og grapefrugt med en sprød, tør afslutning og et strejf af cashew. Champagnen består af 46% Pinot Noir og 54% Chardonnay med en dosering på 4,4 g/l. Disgorged 1/3/2023. 92 point fra James Suckling. Drik nu eller gem.

Champagne Millésime Extra Brut 2014

Millesime 2012 Extra Brut fra Doyard-Mahé er en skarp-fokuseret vintage-champagne, som på flotteste vis demonstrerer, hvordan en Blanc-de-Blanc skal skæres. Den lyse, strågule farve efterfølges af en elegante og stenede aromaer af citrus, pære, kridt,