Bollinger R.D. 2004 Extra Brut Champagne

Bollinger R. D. 2002 er en exceptionel Champagne, der har lagret i over et årti i Bollingers kældre. Denne lagring giver vinen en utrolig kompleksitet og dybde. Robert Parker: Bollinger's 2004 R. D. Extra Brut, fermenteret i egetræsfade og lagret under naturlige korkpropper i næsten 13 år, består af 66% Pinot Noir og 34% Chardonnay fra 16 crus, hvoraf 88% er Grand Cru. Vinen har en klar, dyb og aromatisk næse med noter af knuste sten, kirsebær, brioche, pain aux raisin, hvid nougat, kridt og modne, gule frugter. Den er elegant og kompleks med en vægtløs, men vedholdende og salt smag. En intens og raffineret Champagne, der vil udvikle sig positivt over mange år. Smagt juni 2018. Maison Bollinger, grundlagt i 1829, er kendt for sin høje kvalitet og luksus. Bollinger er førende inden for Pinot Noir-druen i Champagne, hvilket giver deres vine en kraftigere profil. En stor andel af druerne kommer fra Grand Cru og 1. Cru-marker, hvilket sikrer en høj kvalitet. Bollinger fremstiller kun årgangschampagne i exceptionelle år, og deres vine fermenteres på egetræsfade og lagres med korkprop, hvilket bidrager til vinens kraft og fylde.

1795 kr

Andre kiggede også på

Champagne Extra Brut 'Demi - Lune' Bruno Michel 2016

Champagne Extra Brut "Demi-Lune" fra Bruno Michel er en autentisk og overraskende champagne, perfekt til at dele med venner. Lavet af 100% håndhøstede Pinot Meunier-druer og lagret i 18 måneder på bærmen. Den har en strålende strågul farve med gyldne nuancer og en fin, vedvarende perlage. Aromaerne byder på sprød frugt som æble og pære, med strejf af honning og brødskorpe. Smagen er frisk, cremet, mineralsk og krydret med fremragende vedholdenhed. Kun 2105 flasker produceret. Degogeret 11/2020.

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

Druedyrkning i Dumangin-familien går 350 år tilbage. Gilles Dumangin er femte generation af champagneproducenter og efterfulgte sin far, Jacky, i det 21. århundrede. Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru Rosé de Saignée er delikat og feminin, ideel til fisk, skaldyr og østers, samt som aperitif. Vinmarker: Chigny Les Roses Sammensætning: 50% Meunier, 25% Pinot Noir, 25% Chardonnay Vinifikation: Rustfrit stål, maceration i 72 timer Kork: Diam kork (ingen korksmag) Disgorgement: Ekstra Brut (5,3 g/L)

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2009

Dumangin-familien har dyrket druer i over 350 år. Gilles Dumangin, femte generation af champagneproducenter, overtog i det 21. århundrede. Deres Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Denne Premier Cru Champagne har en levende guldfarve og aromaer af røde bær. Smagen er fyldig og afbalanceret med toasty undertoner og en lang, tør finish. Den har noter af hvid fersken og grapefrugt med en sprød, tør afslutning og et strejf af cashew. Champagnen består af 46% Pinot Noir og 54% Chardonnay med en dosering på 4,4 g/l. Disgorged 1/3/2023. 92 point fra James Suckling. Drik nu eller gem.

Champagne Millésime Extra Brut 2014

Millesime 2012 Extra Brut fra Doyard-Mahé er en skarp-fokuseret vintage-champagne, som på flotteste vis demonstrerer, hvordan en Blanc-de-Blanc skal skæres. Den lyse, strågule farve efterfølges af en elegante og stenede aromaer af citrus, pære, kridt,