2023 Sancerre Blanc, Domaine Jean Paul Balland ØKO

2023 Sancerre Blanc, Øko Domaine Jean Paul Balland Sauvignon-druerne til denne vin er høstet på 17,2 ha. vinmarker, hvor 3/4 kommer fra den såkaldte "Caillottes" jordbund og 1/4 fra "Terres Blanches”.

229 kr

Andre kiggede også på

Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2023

Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2023 Denne lysegule vin har en intens duft af citrus, blomster og krydderier. Smagen er frisk med noter af citrusfrugt, krydderurter, nødder og et let mineralsk præg. Den lange finish er raffineret og velafbalanceret. Madparring: Perfekt til fiskeretter som torsk, laks, scampi, skaldyr og modne oste. Loire-vinområdet: Loire er et af Frankrigs største vindyrkningsområder, kendt for sine hvidvine. Området strækker sig fra Pouilly til Atlanterhavskysten og har forskellige klimaer og jordbundstyper. Loire har tres appellationer og producerer nogle af de bedste hvide og mousserende AOC-vine i Frankrig. En kvalitetsrevolution, drevet af unge vinproducenter, har forbedret vinificeringsmetoderne i området.

Domaine Jean Poul Picard Sancerre Blanc 2022

En smuk og afrundet Sauvignon Blanc, velafbalanceret og aromatisk med frugtige noter og et strejf af mineralitet. Fyldig med en lys, sprød finish. Alkohol: 13,5%. Serveres ved 8-10 grader til østers, skaldyr og gedeost. Druer: 100% Sauvignon Blanc, lagret på ståltanke. Domaine Jean-Paul Picard et Fils er en familiedrevet ejendom i Sancerre-regionen med 14 hektar vinstokke. De praktiserer 'lutte raisonnée', hvor kemiske behandlinger kun anvendes, når det er nødvendigt. Vinene er velafbalancerede, aromatiske og frugtige med et strejf af mineralitet. Vinstokkene dyrkes på ler- og kalkstensjord med et udbytte på 55 hl/ha fra 30 år gamle vinstokke, som høstes i hånden. Biodiversiteten fremmes gennem dækafgrøder, pløjning og naturlig kompost.

Domaine Jean Poul Picard Sancerre Rouge 2018

Sancerre Rouge er en Pinot Noir fra kalksten-lerjord. Den har en elegant buket, der passer godt til vildt, hvidt kød og ost ved 12-14 grader. Smagsnote: Aroma af kirsebær og hindbær. Smagen er smidig, rund og aromatisk kraftfuld. Farve: Dyb rubinrød.

Paul Jaboulet Ainé – Crozes-Hermitage Rouge Domaine de Thalabert 2016 ØKO

Crozes Hermitage Rouge 2016 Paul Jaboulet Denne Crozes Hermitage Rouge fra Domaine de Thalabert er lavet af Syrah-druer fra ejendommen, som har været ejet af Paul Jaboulet Aîné siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres forsigtigt for at undgå oxydering. Vinen gæres på temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade efter malolaktisk gæring. Den har en mørkerød farve med duft af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med noter af vilde blommer, krydderier og tjære. Perfekt til lam, vildt eller oksekød med løg, hvidløg og svampe. PAUL JABOULET