Domaine des Hates Chablis Les Chatillons 2018

Les Chatillons er fadlagret på brugte fade i 12 måneder. Dette giver denne vin blødheden og fedmen uden af træet overtager frugten. Mineraliteten og friskheden er virkelig i flot balance med syre og tørhed.

209 kr

Andre kiggede også på

Domaine De La Croix Belle, Les Champs des Grillons Rosé 2021

Om Vinen Jacques og Françoise Boyer grundlagde i 1977 en vingård på Cévennernes skråninger i Languedoc. De genplantede vinmarker og moderniserede kælderen. Vingården har 110 hektar med 16 forskellige druesorter, der producerer kvalitetsvine til gode priser. Smagsnoter Blomsteraromaer med et strejf af krydderi; raffineret og elegant på ganen. Lys og nem at drikke, perfekt til en solskinsdag. Passer Til Ideel som aperitif, men også velegnet til let fingermad eller skaldyrsretter. Detalje Flasken har en klar etiket og et attraktivt design.

Domaine des Terres de Velle Meursault Les Luchets Vieilles Vignes 2016

Sophie og Fabrice Laronze producerer elegante vine i Côte de Beaune, nær Meursault. Deres 50+ år gamle vinstokke giver vinen karakter og kompleksitet. Les Luchets har en gylden farve og blomstrede aromaer. Smagen er fin og kompleks, ideel til fisk, skaldyr eller kylling.

Domaine des Hates Chablis Les Chatillons 2018

Les Chatillons er fadlagret på brugte fade i 12 måneder. Dette giver denne vin blødheden og fedmen uden af træet overtager frugten. Mineraliteten og friskheden er virkelig i flot balance med syre og tørhed. Eftersmagen får lidt flere eksotiske toner hvilk

Domaine Laroche Chablis Premier Cru 'Les Montmains' 2020

Domaine Laroche dyrker vin på 11 1. Cru-vinmarker, i alt 21 ha. Vinmarken Les Montmains (109,61 ha.) ligger på Sereins venstre bred med perfekt sol eksponering. Laroches parcel på 1,46 ha. har en leret undergrund, som giver strukturerede og komplekse vine. Høsten på Les Montmains foregår manuelt, og druerne transporteres i små kasser til kælderen for sortering. Gæringen sker på franske træfade, efterfulgt af malolaktisk gæring på ståltanke. Modningen varer 9 måneder på træfade og yderligere 8 måneder på ståltanke for at bevare vinens friskhed. Aftapningen sker efter naturlig bundfældning og let filtrering. Les Montmains er kendt for sin store klasse. Vinen har en enorm personlighed og kompleksitet, kombineret med god mineralitet og charme. Serveres til skaldyr, fisk eller kalv med krydrede saucer og til rødskimmeloste.