Domaine Jean-Poul Picard Sancerre Blanc Cuvee Prestige 2019

BESKRIVELSE Sancerre Prestige har en gylden gul farve. Fin og aromatisk næse af modne ferskner med en blomstret dominans. I munden tør, rund og kraftig vin, der har en dejlig  cremet fornemmelse og stadigvæk er meget frisk. Afslutningen er meget lang. Ejendom gået i arv fra far til søn siden 1750. Jean-Paul Picard overtog ledelsen i 1976. Nu støttet af sin søn Mickaël, forvalter han mere end 14 ha vinstokke hovedsageligt plantet på bjergskråningerne i kommunen Bué ( Sancerrois), samt i Menetou-Salon appellationen. Alkohol. 13 % Serveres ved 8-10 gr. Til skaldyr, østers, lystkød og modne oste.

249 kr

Andre kiggede også på

Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2023

BESKRIVELSE Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2023 Vinen er lysegul i farven og har en intens duft af citrus, blomster og dejlig krydret. Vinen har en meget frisk smag med lækker citrusfrugt, krydderurter, nødder og et let mineralsk udtryk. Den smukke lange finish er meget raffineret og velafbalanceret, et super glas. Madparring: Passer godt til fiskeretter som torsk, laks, scampi, skaldyr og modne oste. Om Loire-vinområdet: Loire er et af de største vindyrkningsområder i Frankrig. Selvom der også laves rødvine, er området bedst kendt for sine hvidvine. Fordi Loire er så stort – området strækker sig fra landsbyen Pouilly til Atlanterhavskysten – er klimaet og jordbundstyperne meget forskellige, hvilket gør det svært at beskrive 'Loire-vinen'. Loire har nu tres appellationer, hvor de bedste hvide og mousserende AOC-vine i Frankrig produceres. Antallet af appellationer i området er steget som følge af en sand kvalitetsrevolution, der har fundet sted i de senere år, udløst af unge talentfulde vinproducenters entusiasme. De har medført en forbedring af vinificeringsmetoden, vinfremstilling og en klarere opdeling af appellationerne. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Domaine Jean Poul Picard Sancerre Blanc 2022

BESKRIVELSE En virkelig smuk, afrundet Sauvignon Blanc. Velafbalanceret og meget aromatisk, fuld af frugt og et raffineret strejf af mineralitet. På ganen er vinen fyldig og afbalanceret med en lys sprød finish. Alc: 13,5 % Serveres ved 8-10 gr. til østers, skaldyr og gedeost Druer. Sauvignon Blanc 100% Lagret på ståltanke. Producentprofil: Domaine Jean-Paul Picard et Fils er en familiedrevet ejendom, der dyrker 14 hektar vinstokke, som alle er beliggende på Bués skråninger og er blandt de bedste steder i Sancerre-regionen. Picard praktiserer 'lutte raisonée', hvor kemiske behandlinger kun bruges, når det er nødvendigt, og de pløjer for at løsne den øverste jord og hjælpe med at udvikle mikrobakterielt liv. Vinene er velafbalancerede og meget aromatiske, fulde af frugt og et strejf af mineralitet. Vindyrkning: Fra ler- og kalkstensjord er udbyttet omkring 55hl/ha fra 30 år gamle vinstokke, som høstes i hånden. Picard praktiserer Lutte raisonnée, bogstaveligt talt "reasoned fight" (på fransk), eller "supervised control" (på engelsk), betragtet som en pragmatisk tilgang til landbrug, hvor kemiske behandlinger kun bruges, når det er absolut nødvendigt. Biodiversiteten i vinmarkerne fremmes gennem plantning af dækafgrøder, streng pløjning af jorden og brug af gødning og naturlig kompost til at befrugte vinstokkene.

Domaine Jean Poul Picard Sancerre Rouge 2018

BESKRIVELSE Sancerre rouge er lavet af Pinot Noir og høstet fra kalksten-lerjord. De fleste sætter pris på dens buket og finesse, når den serveres mellem 12 og 14°, passer den godt til en række forskellige fødevarer, herunder vildt, hvidt kød og ost. - Smagsnote: En næse af røde frugter (hovedsageligt kirsebær og hindbær). I munden: smidig rund og med god aromatisk kraft. - Serveres ved 12-14 gr. til vildt, hvidt kød og oste eller hygge i tide og utide. !! - Farve: Flot dyb rubinrød.

Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2022

BESKRIVELSE Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2022 Vinen er lysegul i farven og har en intens duft af citrus, blomster og dejlig krydret. Vinen har en meget frisk smag med lækker citrusfrugt, krydderurter, nødder og et let mineralsk udtryk. Den smukke lange finish er meget raffineret og velafbalanceret, et super glas. Madparring: Passer godt til fiskeretter som torsk, laks, scampi, skaldyr og modne oste. Om Loire-vinområdet: Loire er et af de største vindyrkningsområder i Frankrig. Selvom der også laves rødvine, er området bedst kendt for sine hvidvine. Fordi Loire er så stort – området strækker sig fra landsbyen Pouilly til Atlanterhavskysten – er klimaet og jordbundstyperne meget forskellige, hvilket gør det svært at beskrive 'Loire-vinen'. Loire har nu tres appellationer, hvor de bedste hvide og mousserende AOC-vine i Frankrig produceres. Antallet af appellationer i området er steget som følge af en sand kvalitetsrevolution, der har fundet sted i de senere år, udløst af unge talentfulde vinproducenters entusiasme. De har medført en forbedring af vinificeringsmetoden, vinfremstilling og en klarere opdeling af appellationerne. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD