Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2022

BESKRIVELSE Domaine Les Chaumes Jean Jacques Bardin Sancerre 2022 Vinen er lysegul i farven og har en intens duft af citrus, blomster og dejlig krydret. Vinen har en meget frisk smag med lækker citrusfrugt, krydderurter, nødder og et let mineralsk udtryk. Den smukke lange finish er meget raffineret og velafbalanceret, et super glas. Madparring: Passer godt til fiskeretter som torsk, laks, scampi, skaldyr og modne oste. Om Loire-vinområdet: Loire er et af de største vindyrkningsområder i Frankrig. Selvom der også laves rødvine, er området bedst kendt for sine hvidvine. Fordi Loire er så stort – området strækker sig fra landsbyen Pouilly til Atlanterhavskysten – er klimaet og jordbundstyperne meget forskellige, hvilket gør det svært at beskrive 'Loire-vinen'. Loire har nu tres appellationer, hvor de bedste hvide og mousserende AOC-vine i Frankrig produceres. Antallet af appellationer i området er steget som følge af en sand kvalitetsrevolution, der har fundet sted i de senere år, udløst af unge talentfulde vinproducenters entusiasme. De har medført en forbedring af vinificeringsmetoden, vinfremstilling og en klarere opdeling af appellationerne.

159,-129 kr

Andre kiggede også på

Domaine Jean Poul Picard Sancerre Rouge 2018

BESKRIVELSE Sancerre rouge er lavet af Pinot Noir og høstet fra kalksten-lerjord. De fleste sætter pris på dens buket og finesse, når den serveres mellem 12 og 14°, passer den godt til en række forskellige fødevarer, herunder vildt, hvidt kød og ost. - Smagsnote: En næse af røde frugter (hovedsageligt kirsebær og hindbær). I munden: smidig rund og med god aromatisk kraft. - Serveres ved 12-14 gr. til vildt, hvidt kød og oste eller hygge i tide og utide. !! - Farve: Flot dyb rubinrød.

Domaine Jean-Poul Picard Sancerre Blanc Cuvee Prestige 2019

BESKRIVELSE Sancerre Prestige har en gylden gul farve. Fin og aromatisk næse af modne ferskner med en blomstret dominans. I munden tør, rund og kraftig vin, der har en dejlig  cremet fornemmelse og stadigvæk er meget frisk. Afslutningen er meget lang. Ejendom gået i arv fra far til søn siden 1750. Jean-Paul Picard overtog ledelsen i 1976. Nu støttet af sin søn Mickaël, forvalter han mere end 14 ha vinstokke hovedsageligt plantet på bjergskråningerne i kommunen Bué ( Sancerrois), samt i Menetou-Salon appellationen. Alkohol. 13 % Serveres ved 8-10 gr. Til skaldyr, østers, lystkød og modne oste. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Domaine Jean-Pierre Maldant Corton Les Grandes Lolieres Grand Cru 2015

BESKRIVELSE Jean-Pierre Maldant ejer en lille parcel på 0,27 ha. i Grand Cru-vinmarken ‘Les Grandes Lolières’ i Ladoix-Sérigny, med vinstokke, som er 80 år gamle! Kun ca. 30 cm. jord (ler/kalk) hviler på ren kalkklippe i undergrunden. Alt i alt giver dette et meget lille udbytte, men til gengæld en fantastisk kompleksitet i vinen. Både gæringen og modningen (14 måneder) foregår på klassiske Bourgogne træfade (228 l.).Grand Cru Corton Les Grandes Lolières er en kæmpe vin. Duften er meget sammensat og kompleks, med nuancer af modne bær og roser. Smagen er en skoleeksempel på, hvordan man kan lave en stor Bourgogne, som både har styrke og krydderier, og som samtidig er utrolig charmerende og sart. Med alderen får vinen ofte karakter af skovbund, læder og tørrede blade.Servér den til de bedste kulinariske kreationer med lam, kalv, okse eller vildt.

Domaine Les Chaumes Pouilly Fumé 2021

BESKRIVELSE Domaine Les Chaumes Pouilly Fumé 2021 Druerne er plukket ved fuld modenhed, hvilket gør det muligt for denne vinfremstillingsmetode  at fremtrylle en rig, kompleks tør sauvignon blanc fra Lorie Valley med dufte af afklippet græs, med citrusnoter af grapefrugt og en raffineret antydning af jord i ganen. Her for du mulighed for at prøve en af  vinverdenens skjulte skatte. Drue: Sauvignon blanc Serveres ved 8-10 grader til fed fisk og skaldyr eller som hygge en varm sommerdag. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD