Haute Cabrière Pinot Noir, Chardonnay 2019

BESKRIVELSE Dette er lidt af en specialitet, en hvidvin lavet på 50% røde druer, nemlig Pinot Noir. Man fjerner skallerne fra mosten efter presning. Derved trækkes der ikke noget farve (eller Tanin), ud af skallerne. Resultatet er denne dejlige flaske hvidvin, som gården er berømt for. ”Fyldig vin med elementer af tropiske frugter i både smag og duft. Noter af honning og mandel. En lækker blød vin med moden smag og lav syre og sødme. ” Gården blev grundlagt, 22 december 1694, af franske Pierre Jourdanan. I begyndelsen af 1980'erne købte Achim von Arnim, tidligere Cellar Master ved Boschendal, ejendommenen Hans vision var, at lave vine i stil med dem, der bliver produceret i Champagne-regionen. Så alle de Mousserende vine fra ejendommen, er produceret, nøjagtigt som i Champagne. Ejendommen voksede til at omfatte en smuk, underjordisk kælder bygget i siden af Franschhoek Mountain. Achim åbnede denne i 1994, præcis 300 år efter at Pierre Jourdan havde fået Cabrière. Cabrière har 25 hektar vinmarker og producere årligt 25.

99 kr

Andre kiggede også på

Graham Beck Synergy Chardonnay Pinot Noir Extra Brut 2017

BESKRIVELSE Graham Beck Synergy Chardonnay Pinot Noir Extra Brut 2017 Berømt Cape Classique vinmager Pieter Ferreira “Bobler har virkelig fortæret mit liv. Processen giver dig mulighed for at dykke ned i så mange utrolige facetter, og bare i vinfremstilling skal du tænke på en vin, der først udkommer om fire til seks år, nogle gange endda længere. Bubbles er virkelig i mit blod, og jeg er bare så glad for, at jeg stadig kan være med på rejsen.”  Efter sine studier i almindeligt landbrug ved University of Pretoria tilbragte Durban-fødte Pieter syv år i Franschhoek som lærling hos Achim von Arnim fra Haute Cabrière. I løbet af denne tid oplevede han en række arbejdende årgange i Frankrigs Champagne-region, i Mumm i 1987, George Vesselle i Bouzy i 1988 og hos Moët & Chandon i 1989. I 1990 sluttede han sig til Graham Beck i Robertson, som nu driver state-of -the-art kældre specielt udstyret og rettet til produktionen af ​​Cap Classique. Pieter har en særlig interesse i Cap Classique vinfremstilling og er en af ​​de førende mousserende vinspecialister i Kap. Pieter er nu COO for Graham Beck. Hans Cap Classique blev valgt til at fejre indsættelsen af ​​præsident Nelson Mandela i 1994 og blev også brugt af Barack Obama, før han fortsatte med at holde sin starttale i Chicago i november 2008. I øjeblikket i jagten på den perfekte boble har Pieter produceret mousserende vin i Healdsburg, Californien, USA siden 2012 og har også startet et projekt i Hampshire, Storbritannien.                                                     63% Chardonnay, 37% Pinot Noir Chardonnay og Pinot Noir blev presset i hel bund, og kun cuvée-fraktionen blev brugt. En lille portion Chardonnay blev gæret i Piece Champenoise-fad for at fremme den cremede tekstur og kompleksitet. Pinot Noir tilføjer ganens vægt og smagslængde. Vinen blev modnet i 48 måneder på bærmen før disgorgement. Smagsnoter: Blide mineralske noter med frisk lime og moden citrus på næsen. Rige hindbærnoter sprænger i ganen med en cremet og blid mousse. Elegante, ungdommelige og flotte brioche-noter, der viser løfte om alder. Klar til at drikke fra 2021 til 2025. 

Haute Cabriere Pinot Noir Reserve 2017

BESKRIVELSE Fremragende Pinot Noir fra Cabriere Estate, der specialiserer sig i netop denne drue. Vinen bliver lavet på en af Sydafrikas ældste vingårde. Her har man rigtig gode betingelser for dyrkning af druer. Dette skydes primært de mange solskinstimer, kombineret med kølige indflydelse fra havet, der ligger ca. 30 minutters kørsel fra gården. Vores Sommeliers smagsbedømmelse   ” Frugtige nuancer af solbær, sveske, hindbær og jordbær samt noter af mørke krydderier. Middel syre/ tannin niveau. En elegant vin med dejlig saftig og frugtig smag og med lang behagelig eftersmag.” Gården blev grundlagt, 22 december 1694, af franske Pierre Jourdanan. I begyndelsen af 1980'erne købte Achim von Arnim, tidligere Cellar Master ved Boschendal, ejendommen. Hans vision var, at lave vine i stil med dem, der bliver produceret i Champagne-regionen. Så alle de Mousserende vine fra ejendommen, er produceret, nøjagtigt som i Champagne.Ejendommen voksede til at omfatte en smuk, underjordisk kælder bygget i siden af Franschhoek Mountain. Achim åbnede denne i 1994, præcis 300 år efter at Pierre Jourdan havde fået Cabrière. Cabrière har 25 hektar vinmarker og producere årligt 25.000 kasser vin

Haute Cabrière Pinot Noir, Chardonnay 2019

BESKRIVELSE Dette er lidt af en specialitet, en hvidvin lavet på 50% røde druer, nemlig Pinot Noir. Man fjerner skallerne fra mosten efter presning. Derved trækkes der ikke noget farve (eller Tanin), ud af skallerne. Resultatet er denne dejlige flaske hvidvin, som gården er berømt for. ”Fyldig vin med elementer af tropiske frugter i både smag og duft. Noter af honning og mandel. En lækker blød vin med moden smag og lav syre og sødme.” Gården blev grundlagt, 22 december 1694, af franske Pierre Jourdanan.I begyndelsen af 1980'erne købte Achim von Arnim, tidligere Cellar Master ved Boschendal, ejendommenen Hans vision var, at lave vine i stil med dem, der bliver produceret i Champagne-regionen.Så alle de Mousserende vine fra ejendommen, er produceret, nøjagtigt som i Champagne.Ejendommen voksede til at omfatte en smuk, underjordisk kælder bygget i siden af Franschhoek Mountain. Achim åbnede denne i 1994, præcis 300 år efter at Pierre Jourdan havde fået Cabrière. Cabrière har 25 hektar vinmarker og producere årligt 25.000 kasser vin