Champagne Cuvée Désir Extra Brut

Er du til mineralske og madvenlige Champagner - så er dette et "must buy"! Cuvée Désir er nemlig den "skarpeste" og mest fokuserede af Doyard-Mahé Champagnerne.

399,-339 kr

Andre kiggede også på

CWG Graham Beck Cuvée 129 Extra Brut 2009

BESKRIVELSE Berømt Cape Classique vinmager Pieter Ferreira “Bobler har virkelig fortæret mit liv. Processen giver dig mulighed for at dykke ned i så mange utrolige facetter, og bare i vinfremstilling skal du tænke på en vin, der først udkommer om fire til seks år, nogle gange endda længere. Bubbles er virkelig i mit blod, og jeg er bare så glad for, at jeg stadig kan være med på rejsen.” Efter sine studier i almindeligt landbrug ved University of Pretoria tilbragte Durban-fødte Pieter syv år i Franschhoek som lærling hos Achim von Arnim fra Haute Cabrière. I løbet af denne tid oplevede han en række arbejdende årgange i Frankrigs Champagne-region, i Mumm i 1987, George Vesselle i Bouzy i 1988 og hos Moët & Chandon i 1989. I 1990 sluttede han sig til Graham Beck i Robertson, som nu driver state-of -the-art kældre specielt udstyret og rettet til produktionen af ​​Cap Classique. Pieter har en særlig interesse i Cap Classique vinfremstilling og er en af ​​de førende mousserende vinspecialister i Kap. Pieter er nu COO for Graham Beck. Hans Cap Classique blev valgt til at fejre indsættelsen af ​​præsident Nelson Mandela i 1994 og blev også brugt af Barack Obama, før han fortsatte med at holde sin starttale i Chicago i november 2008. I øjeblikket i jagten på den perfekte boble har Pieter produceret mousserende vin i Healdsburg, Californien, USA siden 2012 og har også startet et projekt i Hampshire, Storbritannien.                                                     Denne Cap Classique er indbegrebet af den afgørende faktor for tid på bærmen. Cuvee 129 'MGA' Extra Brut udtrykker præcis dette! Navnet på Cap Classique – Cuvée 129 – refererer til antallet af måneder på bærmelagringen – 129 måneder, hvilket svarer til 10 år og 9 måneder på bærmen. "MGA" er en forkortelse for Multi Geographical Areas. En unik Cap Classique omhyggeligt udvalgt fra seks forskellige geografiske områder – Franschhoek, Robertson, Stanford, Stellenbosch, Slanghoek og Walker Bay. Pinot Noir og Chardonnay druerne blev håndplukket, hele bundt presset med kun cuvée-fraktion (450 liter/ton) brugt til basisvinen. Alle syv komponenter blev fermenteret separat og efter blanding let finpudset. Derefter fandt tirage-aftapning sted den 29/09/2009. Efterladt på gæren i 129 måneder – ti år, ni måneder. Disgorgement 29/06/2020. Smagsnoter:  Guld strå farve. Rige brioche noter med flotte ristede mandler på næsen. Rig pinot-indgang og kompleksitet i flere lag. Intens, kompleks med en lang finish. Meget fin vedholdende mousse. Klar til at drikke nu og indtil 2025.   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gode tilbud FØR alle andre.

Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut

BESKRIVELSE Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut er en delikat champagne lavet udelukkende på Pinot Noir. Den lagres minimum 5 år i champagnehuset Laurent-Perriers kældre. Laurent-Perrier Cuvée Rosé blev ”født” i 1968 og slog igennem som global standard for rosé-champagne. Laurent-Perrier Cuvée Rosé fremstilles ved brug af en unik, innovativ know-how, som gør, at den kombinerer en ægte vinøs struktur med en enestående friskhed. Champagnen har en smuk, perlende laksefarve og en frisk aroma af røde frugter (hindbær, solbær, jordbær og sorte kirsebær). Smagen er elegant, sprød og frugtig med en lang og velafbalanceret finish. Vinens aromatiske dybde gør den perfekt til marineret, rå fisk, grillede rejer, eksotiske retter, parmaskinke og desserter med røde frugter. Bør serveres afkølet.   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Bollinger R.D. 2004 Extra Brut Champagne

BESKRIVELSE R.D. står for »Recently Disgorged«, hvilket betyder, at denne Bollinger fra den roste årgang 2002 har lagret i Bollingers kældre i mere end et årti før aftapningen. Det giver champagnen utrolig udviklet kompleksitet. En fantastisk Champagne fra en af ​​de største huse. Robert Parker Fermented in oak barrels and aged under natural corks for almost 13 years, Bollinger's 2004 R. D. Extra Brut blends 66% Pinot Noir with 34% Chardonnay from 16 crus, 88% of which are classified as Grand Cru. The wine opens with a very clear, deep, rich and aromatic but also pure and mineral-fresh nose of crushed rocks, cherries, brioche, pain aux raisin, white nougat, chalk and ripe, yellow-fleshed fruits. Highly elegant and complex on the weightless yet persistent and salty palate, this is an intense, densely woven, firmly structured yet elegant, beautifully refined and refreshing "recent disgorgement" (February 2018) that reveals just a kiss of oxidative flavors that adds even more complexity. A great Champagne on its way to improve over many years in the bottle. Tasted June 2018.  Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Champagne Bollinger er et af de mest respekterede vartegn for kvalitet og luksus, og husets track-record for konstant topkvalitet er uden sidestykke. Bollinger er den fremmeste eksponent for Pinot Noir- druen i Champagne. De fleste af husets vine indeholder ca 2/3 Pinot Noir, hvorfor Bollinger-vinene er kraftigere end alle andre Champagner. Andelen af druer fra Grand Cru og 1. Cru-marker er ekstremt højt i vinene. Bollingers "standard-champagne", Special Cuvée, indeholder for eksempel 80% druer fra Grand Cru og 1. Cru-marker! Bollinger fremstiller kun årgangschampagne i de helt exceptionelle år. Vinens første gæring foregår på egetræsfade og den efterfølgende flaskelagring foregår på flaske med korkprop. Den store andel Pinot Noir giver vinen kolossal kraft og fylde, og druernes fornemme oprindelse forklarer den fantastiske kompleksitet og det superbe lagringspotentiale. Bollinger Champagne RD er populært sagt Vintage Champagne frisk fra Bollingers kælder. RD står for Recently Disgorged. Som udgangspunkt er dette en Grande Année, som er lagret minimum 8 år; Vinen degorgeres umiddelbart før den slippes fri på markedet, hvorfor den både rummer den modne Champagnes kompleksitet og fylde OG den frisk-degorgerede vins finesse og ynde. Bollinger udbyder løbende små partier af forskellige årgange som Vintage RD. Dato for degorgering kan aflæses på etiketten.  Vingården dækker hele 179 hektar, hvoraf de fleste er klassificeret som Grand eller Premier cru. Pinot Noir dominerer, den er en krævende druesort med en intens karakter, som danner rygraden i Bollinger-stilen. Kontinuitet i stilen er sikret af en enestående samling af over 800.000 reservemagnums, hvilket gør Bollinger til det eneste champagnehus med en så bred og præcis palet af aromaer i deres blandinger. Som en garanti for suveræn kvalitet, vinificeres de bedste crus i lagrede træfade. Champagnehuset lader sine vine modne dobbelt så længe som appellationskravet. Det gør de fordi en god vin har brug for tid til at udvikle sin fulde karakter.     BOLLINGER   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Bollinger R.D. 2007 Extra Brut Champagne

BESKRIVELSE R.D. står for »Recently Disgorged«, hvilket betyder, at denne Bollinger fra den roste årgang 2002 har lagret i Bollingers kældre i mere end et årti før aftapningen. Det giver champagnen utrolig udviklet kompleksitet. En fantastisk Champagne fra en af ​​de største huse. Robert Parker 97P Disgorged on July 10, 2020, with three grams per liter dosage, Bollinger's eagerly awaited 2007 Extra-Brut R. D. is beautiful, unwinding in the glass with aromas of crisp orchard fruit, citrus pith and white flowers mingled with hints of honey, orange oil, buttery pastry, English walnuts and delicately spicy bass notes. Full-bodied, vibrant and incisive, it's unusually elegant and structurally fine-boned for what is routinely one of Champagne's more muscular tête de cuvées, with a bright spine of acidity that's cloaked in vibrant, concentrated fruit, complemented by a pearly pinpoint mousse and concluding with an intensely sapid finish. Long and penetrating, this is a tightly coiled R. D. that will reward bottle age. Vinen er lavet på 34% Chardonnay og 66% Pinot Noir. Vinens første gæring foregår på egetræsfade og den efterfølgende flaskelagring foregår på flaske med korkprop. Den store andel Pinot Noir giver vinen kolossal kraft og fylde, og druernes fornemme oprindelse forklarer den fantastiske kompleksitet og det superbe lagringspotentiale. Bollinger Champagne RD er populært sagt Vintage Champagne frisk fra Bollingers kælder. RD står for Recently Disgorged. Som udgangspunkt er dette en Grande Année, som er lagret minimum 8 år; Vinen degorgeres umiddelbart før den slippes fri på markedet, hvorfor den både rummer den modne Champagnes kompleksitet og fylde OG den frisk-degorgerede vins finesse og ynde. Bollinger udbyder løbende små partier af forskellige årgange som Vintage RD. Dato for degorgering kan aflæses på etiketten. Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Maison Bollinger blev grundlagt i 1829. Champagne Bollinger er et af de mest respekterede vartegn for kvalitet og luksus, og husets track-record for konstant topkvalitet er uden sidestykke. Bollinger er den fremmeste eksponent for Pinot Noir- druen i Champagne. De fleste af husets vine indeholder ca 2/3 Pinot Noir, hvorfor Bollinger-vinene er kraftigere end alle andre Champagner. Andelen af druer fra Grand Cru og 1. Cru-marker er ekstremt højt i vinene. Bollingers "standard-champagne", Special Cuvée, indeholder for eksempel 80% druer fra Grand Cru og 1. Cru-marker! Bollinger fremstiller kun årgangschampagne i de helt exceptionelle år. Vingården dækker hele 179 hektar, hvoraf de fleste er klassificeret som Grand eller Premier cru. Pinot Noir dominerer, den er en krævende druesort med en intens karakter, som danner rygraden i Bollinger-stilen. Kontinuitet i stilen er sikret af en enestående samling af over 800.000 reservemagnums, hvilket gør Bollinger til det eneste champagnehus med en så bred og præcis palet af aromaer i deres blandinger. Som en garanti for suveræn kvalitet, vinificeres de bedste crus i lagrede træfade. Champagnehuset lader sine vine modne dobbelt så længe som appellationskravet. Det gør de fordi en god vin har brug for tid til at udvikle sin fulde karakter.     BOLLINGER   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.