Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot Perle Rare', en årgangscrémant kun fremstillet i de bedste årgange (senest i 2014), er klassificeret som 'Crémant de Bourgogne éminent', en kvalitetsbetegnelse introduceret i marts 2016 af sammenslutningen af Crémant de Bourgogne-producenter. Denne crémant er lavet på en blanding af Chardonnay (især fra Beaujolais og Côte de Beaune), Pinot Noir (fra Côte de Nuits, Côte Chalonnaise og Chatillonnais), Gamay (fra Beaujolais), og Aligoté (fra Maconnais og Côte Chalonnaise). Den anden gæring på flaske strækker sig over mindst 24 måneder. 'Perle Rare' fremstår med en flot blank, lysgylden farve og en livlig mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er elegant med tydelige noter af ristet brød og milde krydderier, suppleret med nuancer af citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner og akacieblomster. Denne crémant er særdeles fyldig og kompleks og kan uden tvivl konkurrere med mange ægte champagner. Restsukkeret ligger på 8-10 g/l.

229,-175 kr

Andre kiggede også på

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g./l.

Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs

Paul et Marie Jacquesons Cremant de Bourgogne er en fin og elegant, mousserende vin, der med sin mineralske og fokuserede fremtoning er et glimrende alternativ til Champagne, såfremt man har behov for en mere budgetvenlig mousserende vin. Vinens strågu

Cremant De Bourgogne Rose Perle D'aurore, Louis Bouillot

Cremant De Bourgogne Rose Perle D'aurore, Louis Bouillot Perle d'Aurore Rosé er lavet på Pinot Noir (80%) fra Côte d'Or og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Den smukke roséfarve opnås ved, at de røde druer gennemgår en kort skindmaceration inden presning. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Perle d'Aurore har en flot pink roséfarve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget umiddelbar med delikate toner af rød frugt - hindbær, kirsebær og ribs. Smagen er tør og meget appetitvækkende frisk, igen med nuancer af røde bær. Afslutningen byder på lækre toner af syltede frugter. Velegnet til både festlige lejligheder og retter med fisk, skaldyr eller fjerkræ i lys sauce. Restsukker: 12 g./l.

Cremant Perle De Vigne, Louis Bouillot Demi-Sec

Cremant De Bourgogne Perle De Vigne, Louis Bouillot Perle de Vigne Demi Sec er en mousserende vin lavet på 60% Pinot Noir fra Côte d’Or, Chardonnay fra Maconnais samt Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Vinen gærer på flaske i mindst 12 måneder. Denne vin har en lysgylden farve med fine, vedvarende bobler. Duften byder på honning, passionsfrugt og blomster. Smagen balancerer sødme og friskhed med sprøde citrusnoter. Perfekt som aperitif, til festlige lejligheder, dessert eller asiatiske retter. Restsukker: 35 g/l.