Quinta do Noval Vintage Port 2016

BESKRIVELSE Quinta do Noval Vintage Port 2016 Lavet på druerne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão og Sousão. Alle Novals Vintage portvine bliver lagret i 18 måneder på egetræsfade inden de bliver flasket.   Vinfremstillingen hos Noval er derfor en kombination af moderne teknikker og gamle traditioner.  Man holder blandet fast i at presning af druerne ved fodkraft i store kar. Vinen bliver fermenteret i store sten fade (Lagares) for at sikre den bedst mulige udtræk af aromaer, farve og tanniner under fermenteringen. Alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type portvin det drejer sig om.  En omhyggelig pleje og ligeså omhyggelig lagring bidrager til, at opnå den flotte kvalitet. Quinta do Noval’s navn blev første gang registreret i Tinglysningsdirektoratet i 1715. I dag er det det franske forsikringsselskab AXA, der ejer Quinta do Noval, som uden tvivl er en af de mest berømte og bedst kendte af alle gårdene i Douro-dalen. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional.  Quinta do Noval’s samlede areal er på 210 hektar, hvoraf de 145 hektar er beplantet med vinstokke. Ejendommen ligger i hjertet af regionen "Cima Corgo", som er en af de tre regioner Dourodalen er delt op i. De to andre hedder Baixo Corgo og Douro Superior. Tidligere udskibede man Portvinen på store fade og transporterede den til Villa Nova de Gaia, hvorfra de blev udskibet til hele verden. Indenfor de seneste år har nye teknikker og bedre forhold på de enkelte Quintaer gjort at man har flyttet hele vinfremstillingen op i Dourodalen og her var Quinta do Noval en af de første til at gøre det.

899 kr

Andre kiggede også på

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2014

Den unge vin er dybt farvet med fine og friske frugtagtige noter og et kraftig og intenst tanninbid. Vinen er meget velstruktureret og vil kunne holde i mange år.

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2016

Quinta do Vale Meão Vintage Port 2016 er af tårnhøj kvalitet med koncentreret frugt og polerede tanniner, som efterlader et super-charmerende helhedsindtryk.. Vinen fremstår mørk-rød i farven med en frugtdomineret, parfumeret og intens næse af solbær,

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2015

Vinen fremstår mørk rød i glasset og højaromatisk i næsen med sorte bær, mørk chokolade, rosiner, søde blommer og mentol. I munden har den en blød tekstur, en charmerende friskhed i frugten og en lang, ren og præcis eftersmag.  En elegant og afbalancer

Quinta do Noval Vintage Port 2016

BESKRIVELSE Quinta do Noval Vintage Port 2016 Lavet på druerne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão og Sousão. Alle Novals Vintage portvine bliver lagret i 18 måneder på egetræsfade inden de bliver flasket.   Vinfremstillingen hos Noval er derfor en kombination af moderne teknikker og gamle traditioner. Man holder blandet fast i at presning af druerne ved fodkraft i store kar. Vinen bliver fermenteret i store sten fade (Lagares) for at sikre den bedst mulige udtræk af aromaer, farve og tanniner under fermenteringen. Alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type portvin det drejer sig om. En omhyggelig pleje og ligeså omhyggelig lagring bidrager til, at opnå den flotte kvalitet. Quinta do Noval’s navn blev første gang registreret i Tinglysningsdirektoratet i 1715. I dag er det det franske forsikringsselskab AXA, der ejer Quinta do Noval, som uden tvivl er en af de mest berømte og bedst kendte af alle gårdene i Douro-dalen. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional. Quinta do Noval’s samlede areal er på 210 hektar, hvoraf de 145 hektar er beplantet med vinstokke. Ejendommen ligger i hjertet af regionen "Cima Corgo", som er en af de tre regioner Dourodalen er delt op i. De to andre hedder Baixo Corgo og Douro Superior. Tidligere udskibede man Portvinen på store fade og transporterede den til Villa Nova de Gaia, hvorfra de blev udskibet til hele verden. Indenfor de seneste år har nye teknikker og bedre forhold på de enkelte Quintaer gjort at man har flyttet hele vinfremstillingen op i Dourodalen og her var Quinta do Noval en af de første til at gøre det. QUINTA DO NOVAL Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD