Bourgogne Rouge 2021 Lucien Le Moine

Bourgogne Rouge 2021 Lucien Le Moine Lucien le Moine, drevet af Rotem og Mounir Saouma siden 1999, producerer højkvalitets Bourgognevine. Parret, med rødder i Israel og Libanon, er kendt for deres passion for Chardonnay og Pinot Noir samt deres innovative tilgang. Mounir, efter ønologistudier i Montpellier og erfaring som kældermester i Israel, kom til Bourgogne i 1995. Her arbejdede han med nogle af de bedste vinproducenter og bemærkede behovet for forbedringer i vinificering og modning. Læs mere på lucienlemoine.

599 kr

Andre kiggede også på

Lucien le Moine Meursault 1er Cru Perrières 2021

Lucien le Moine Meursault 1er Cru Perrières 2021 Meursault i Côte de Beaune er berømt for nogle af Bourgognes bedste hvidvine, især kraftfulde og komplekse Chardonnay-vine. Byen har en rig historie som vinhandelscenter med mange flotte ejendomme og modningslokaler fra Middelalderen. Meursault har ingen Grand Cru-marker, men 20 Premier Cru og over 50 "lieuxdits". Unge Meursault-vine kan nydes som AOC, mens 1. Cru-vine kræver mere modning. Lucien le Moine, grundlagt af Rotem og Mounir Saouma i 1999, er kendt for deres kompromisløse tilgang og innovation. Parret, oprindeligt fra Israel og Libanon, deler en passion for Bourgogne og dets druer, Chardonnay og Pinot Noir. Efter studier i Montpellier og arbejde som kældermester i Israel, kom Mounir til Bourgogne i 1995. Han arbejdede som kældermester hos en stor negociant og fik idéen til Lucien le Moine: at købe topvine fra udvalgte producenter og vinificere dem i sin egen kælder i Beaune. Vinene lagres udelukkende på nye egetræsfade fra Bourgogne. Besøg Lucien le Moine: lucienlemoine.com

Lucien Le Moine Gevrey-Chambertin 1er Cru 2020

Gevrey-Chambertin er den største kommune i Côte de Nuits med ca. 410 ha vinmarker, alle beplantet med Pinot Noir. Området har 9 Grand Cru marker og 25 1. Cru marker, hvoraf nogle er fremragende. Der findes også parceller, der ofte sidestilles med 1. Cru i kvalitet. I Bourgogne er producentens navn lige så vigtigt som vinens geografiske oprindelse. Lucien le Moine, grundlagt af Rotem og Mounir Saouma i 1999, er kendt for deres kompromisløshed og innovation. Parret, oprindeligt fra Israel og Libanon, deler en passion for Bourgogne og dets druer, Chardonnay og Pinot Noir. Efter ønologistudier i Montpellier og erfaring som kældermester i Israel, kom Mounir til Bourgogne i 1995. Han arbejdede som kældermester hos en stor negociant og fik idéen til Lucien le Moine: at købe topvine fra udvalgte producenter og vinificere dem i sin egen kælder i Beaune. Vinene lagres udelukkende på nye egetræsfade fra Bourgogne. Lucien le Moine

Lucien Le Moine Batard Montrachet Grand Cru 2019

Lucien le Moine i Bourgogne, drevet af Rotem og Mounir Saouma siden 1999, producerer unikke Bourgognevine. Parret, oprindeligt fra Israel og Libanon, er kendt for deres kompromisløshed og innovation. Mounir, efter ønologistudier i Montpellier og arbejde som kældermester i Israel, kom til Bourgogne i 1995 for at arbejde med Chardonnay og Pinot Noir. Han blev ansat som kældermester hos en stor negociant i Bourgogne og arbejdede blandt de bedste vinproducenter. Mounir grundlagde Lucien le Moine med en idé om at købe topvine fra udvalgte producenter og vinificere dem i sin kælder i Beaune på nye egetræsfade fra Bourgogne. Chassagne-Montrachet, nabo til Saint-Aubin, Puligny-Montrachet og Meursault, er kendt for nogle af Frankrigs bedste hvidvine. Grand Cru markerne Criots-Bâtard-Montrachet, le Montrachet og Bâtard-Montrachet ligger her. Områdets særlige karakter skyldes jordbunden, som består af kalkstensmergel blandet med rødt grus.

Lucien Le Moine Chambolle Musigny 1. Cru Les Amoureuses 2020

Lucien Le Moine er en anerkendt Bourgogneproducent, kendt for eksklusive vine. Bag navnet står Rotem og Mounir Saouma, som siden 1999 har skabt sublime vine fra Bourgognes bedste appellationer. Mounir, der kom til Bourgogne i 1995, fik ideen til Lucien Le Moine: at købe topvine og vinificere dem på nye egetræsfade. Den første årgang i 1999 blev en stor succes. Vinene modnes på bundfaldet, hvilket giver dem fedme og karakter. I 2009 opkøbte parret 2 hektar i Châteauneuf-du-Pape, nu udvidet til 3,3 hektar med klassiske druer som Grenache og Syrah. De har også faciliteter i Sérignan-du-Comtat med 9 hektar jord og 11 druesorter, som bruges til Inopia Blanc og Inopia Rouge. For mere information, besøg lucienlemoine.com.