Caparzo – Rosse di Montalcino 2020 MAGNUM

Rosso di Montalcino fra Caparzo er en vin lavet på 100% Sangiovese-druer fra parcellerne Caparzo, Cassero og San Piero Caselle. Vinen gærer klassisk på ståltanke med 5 dages skindmaceration for optimal farve, aroma og smag. Efter malolaktisk gæring lagres vinen op til et år på slavonske egetræsfade og derefter mindst 3 måneder på flaske. Denne Rosso di Montalcino har smagsnoter af kirsebær, granatæbler, sød lakrids og cedertræ, med en harmonisk eftersmag af violer og hindbær. Den passer godt til pastaretter, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen kan lagres i 4-8 år og bør iltes på karaffel i 1-2 timer, hvis den drikkes ung.

299 kr

Andre kiggede også på

Caparzo – Rosse di Montalcino 2016 MAGNUM

Rosso di Montalcino fra Caparzo er en vin lavet på 100% Sangiovese-druer fra parcellerne Caparzo, Cassero og San Piero Caselle. Vinen gærer klassisk på ståltanke med 5 dages skindmaceration for optimal farve, aroma og smag. Efter malolaktisk gæring lagres vinen op til et år på slavonske egetræsfade og derefter mindst 3 måneder på flaske. Denne Rosso di Montalcino har smagsnoter af kirsebær, granatæbler, sød lakrids og cedertræ, med en harmonisk eftersmag af violer og hindbær. Den passer godt til pastaretter, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen kan lagres i 4-8 år og bør iltes på karaffel i 1-2 timer, hvis den drikkes ung.

Caparzo 2016, LA CASA Brunello di Montalcino

Brunello "La Casa" fra Caparzo kommer fra en 2 ha. sydøstvendt parcel i Montosoli-området, kendt for sin sandstens-, skifer- og fossilholdige jordbund. Vinen gennemgår klassisk gæring og 10-15 dages skindmaceration, efterfulgt af spontan malolaktisk gæring. Den modnes i mindst to år på franske tonneaux og fade, og flaskelagres i mindst 4 måneder. Farven er dyb rød, der bliver brunlig med alderen. Duften og smagen er intens med nuancer af røde frugter, krydderier, vanilje og lakrids. Vinen har tannin og struktur til mange års modning og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til vildt, okse, lam eller kraftige oste. Anmeldelser: - Decanter: 92 - Vinum Wine Magazine: 18 - WinesCritic-Raffaele Vecchione: 94 - James Suckling: 96 - Wine Spectator: 95 - Falstaff Magazin: 94 - Wine Enthusiast: 94 - Vinous: 94

Caparzo 2012, Brunello di Montalcino Riserva

Brunello di Montalcino fra Caparzo er fremstillet af nøje udvalgte Sangiovese Grosso-druer fra ejendommens forskellige vingårde. Vinen lagres i 1 år på franske tonneaux og 24 måneder på store franske og slovenske egetræsfade, efterfulgt af mindst 6 måneder på flaske. Denne vin er intens og mørk i sin ungdom, men udvikler en smuk tagstensfarve med alderen. Duften er koncentreret med noter af vilde bær, som også præger den fyldige og komplekse smag. Vinen kan virke lukket i sin ungdom, men bliver harmonisk med tiden. Åbn og evt. ilt vinen 1-2 timer før servering. Den har et gemmepotentiale på 20-40 år afhængig af årgang. Perfekt til okse, lam, vildt samt kraftige hvid- og rødskimmeloste. Anmeldelser: - Decanter: 94 - Robert Parkers The Wine Advocate: 93 - The Wine Front (Aus): 94 - Vinum Wine Magazine (EU): 17 - Wine Enthusiast: 95 - Wine Spectator: 94

Caparzo Brunello Di Montalcino Docg 2016

2016 Brunello anses som en af de bedste årgange nogensinde, og 2016 Caparzo Brunello lever op til hypen. Denne Sangiovese-vin har en intens granatrød farve med et strejf af orange. Duften er kompleks med noter af solmodne bær, vilde frugter og et hint af bitter chokolade. Smagen er dyb, koncentreret og kraftfuld med bløde tanniner. Vinen har et stort lagringspotentiale på 15-20 år og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til okse, lam, vildt og kraftige oste. Druetype: Sangiovese Alkohol: 13,5%