Caymus Cabernet Sauvignon 2020

er en ikonisk vin fra Californien, produceret af Chuck Wagner og familie siden 1972. Vinen har en dyb lilla farve og en aroma af crème de cassis, violer, chokolade, syrener, anis og kardemomme. Smagen byder på mørk frugt, chokolade, tobak, mokka, læder, cigarkasse, vanilje og lakrids, med en varm, krydret finish. Caymus Vineyards blev grundlagt i 1972 i Napa Valley af Chuck Wagner og hans forældre. Familien har dyrket jorden i Napa Valley siden 1857 og er kendt for deres Cabernet Sauvignon, herunder Caymus Special Selection, som to gange er kåret til årets vin af Wine Spectator. Andre vine fra Wagner-familien, som Zinfandel, Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc, er også af høj kvalitet. Chuck Wagner og hans børn fortsætter familiens vintradition med succes. Sønnen Joe står bag Belle Glos, BÖEN, Elouan og Tuli, mens Charlie og Jenny også er aktive i familievirksomheden. For mere information, besøg www. caymus.

649 kr

Andre kiggede også på

Napa Valley Caymus Cabernet Sauvignon 2019

Caymus er en anerkendt vingård i Napa Valley, kendt for deres Napa Valley Cabernet Sauvignon siden 1972. Familien Wagner producerer ekstraordinær vin år efter år. Caymus' vine er mørke med rig frugt og modne tanniner, og de tilbyder aromaer og smage som kakao, cassis, modne bær og vanilje. Vinene kan nydes unge eller lagres for en cedertræsbouquet og mere raffinerede karakterer. Caymus fokuserer på vinmarksselektion, landbrugspraksisser og vinfremstillingsteknikker for at sikre høj kvalitet. De dyrker Cabernet Sauvignon-druer på omkring 140 hektar i Napa Valley, herunder Howell Mountain, Atlas Peak, Oak Knoll, Yountville, Rutherford, St. Helena, Wooden Valley og Calistoga. Diversiteten af disse områder sikrer den bedst mulige vin hvert år. Vingården producerer to Cabernet Sauvignon-vine: "Special Selection" og "Napa Valley". De ældre vinstokke, plantet af Wagner-familien, er nøglen til deres succes. Hængetid, beskæring og sollys er centrale elementer i deres vinavlsmetoder, hvilket resulterer i vine med rigelige, men bløde tanniner.

Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection 2016

Caymus er en anerkendt vingård i Napa Valley, kendt for deres Napa Valley Cabernet Sauvignon siden 1972. Familien Wagner producerer vin med en signaturstil, der er mørk, rig på frugt og modne tanniner. Deres vine har aromaer og smage af kakao, cassis, modne bær og vanilje. Caymus' vine kan nydes unge eller lagres for at udvikle en cedertræsbouquet og mere raffinerede karakterer. Caymus fokuserer på vinmarksselektion, landbrugspraksisser og vinfremstillingsteknikker for at sikre høj kvalitet. De dyrker Cabernet Sauvignon-druer på omkring 140 hektar i Napa Valley, herunder Howell Mountain, Atlas Peak, Oak Knoll, Yountville, Rutherford, St. Helena, Wooden Valley og Calistoga. Diversiteten af disse områder gør det muligt at fremstille den bedst mulige vin hvert år. De ældre vinstokke producerer to Cabernet Sauvignon-vine: "Special Selection" og "Napa Valley". Disse vine har unikke aromaer og smage, opnået gennem lang hængetid på vinstokken, hvilket udvikler smidighed, øger farve og modner tanninerne. Vinene er teksturelt rige, men bløde som fløjl. SPECIAL SELECTION: Caymus frigiver kun Special Selection i år med særligt gode druer. Denne vin modnes 16 måneder i franske tønder. Besøg Caymus på caymus.com

Caymus Cabernet Sauvignon 2020

er en ikonisk vin fra Californien, produceret af Chuck Wagner og familie siden 1972. Vinen har en dyb lilla farve og en aroma af crème de cassis, violer, chokolade, syrener, anis og kardemomme. Smagen byder på mørk frugt, chokolade, tobak, mokka, læder, cigarkasse, vanilje og lakrids, med en varm, krydret finish. Caymus Vineyards blev grundlagt i 1972 i Napa Valley af Chuck Wagner og hans forældre. Familien har dyrket jorden i Napa Valley siden 1857 og er kendt for deres Cabernet Sauvignon, herunder Caymus Special Selection, som to gange er kåret til årets vin af Wine Spectator. Andre vine fra Wagner-familien, som Zinfandel, Pinot Noir, Chardonnay og Sauvignon Blanc, er også af høj kvalitet. Chuck Wagner og hans børn fortsætter familiens vintradition med succes. Sønnen Joe står bag Belle Glos, BÖEN, Elouan og Tuli, mens Charlie og Jenny også er aktive i familievirksomheden. For mere information, besøg www.caymus.com

Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection 2017

Caymus er en anerkendt vingård i Napa Valley, kendt for deres Napa Valley Cabernet Sauvignon siden 1972. Familien Wagner producerer vin med en signaturstil, der er mørk, rig på frugt og modne tanniner. Vinene har aromaer og smage af kakao, cassis, modne bær og vanilje. De kan nydes unge eller lagres for at udvikle en cedertræsbouquet og mere raffinerede karakterer. Caymus fokuserer på vinmarksselektion, landbrugspraksisser og vinfremstillingsteknikker for at sikre høj kvalitet. De dyrker Cabernet Sauvignon-druer på omkring 140 hektar i otte af Napa Valley's seksten underappellationer. Vinstokkene producerer to Cabernet Sauvignon-vine: "Special Selection" og "Napa Valley". De ældre vinstokke er nøglen til vingårdens succes. Vinene har teksturelle tanniner, men er samtidig bløde som fløjl. Vinstoksbeskæring, sollys til frugtzonen og øget modenhed er en del af Caymus' metoder. Caymus frigiver kun "Special Selection" i år med specielle druer, og vinen modnes 16 måneder i franske tønder.