Charmes-Chambertin Grand Cru 2021 Armand Rousseau

Charmes-Chambertin Grand Cru 2021 Armand Rousseau Domaine Armand Rousseau, grundlagt i starten af 1900-tallet, er en ikonisk bourgogneproducent kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, hvoraf syv er Grand Cru. Topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze er særligt eftertragtede. Med en årlig produktion på under 10. 000 flasker Chambertin og 6. 000 flasker Chambertin-Clos de Bèze, er efterspørgslen høj, hvilket har ført til prisstigninger og glæde blandt investorer.

8995 kr

Andre kiggede også på

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau Domaine Armand Rousseau, grundlagt i starten af 1900-tallet, er en ikonisk bourgogneproducent kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, hvoraf syv er Grand Cru-klassificerede, herunder topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze. Vinene fra Domaine Rousseau er meget eftertragtede, især i Asien, med en årlig produktion på under 10.000 flasker af Chambertin og 6.000 flasker Chambertin-Clos de Bèze. Den begrænsede produktion og høje efterspørgsel har ført til prisstigninger, hvilket glæder investorer.

Armand Rousseau Charmes Chambertin Grand Cru 2020

Armand Rousseau er et ikonisk vinhus beliggende i Gevrey-Chambertin, Bourgogne. Grundlagt i starten af 1900-tallet, er det nu ledet af Eric Rousseau og hans datter Cyrielle. Vinhuset producerer 11 vine, hvoraf 7 er Grand Cru-klassificerede, herunder de eftertragtede Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze. Med 15 hektar vinmarker, hvoraf otte er Grand Cru, dyrkes vinstokkene traditionelt med minimal brug af sprøjter. Vinene fermenteres i åbne kar og modnes i tønder i 18 måneder. Armand Rousseau frigiver sine vine to år efter årgangen. Kendt for deres lyse farve, afbalancerede struktur og elegance, er Armand Rousseau-vine samlerobjekter verden over. I 2020 blev vinhuset kåret som 1. pladsen over 2019’s power brands af Liv-ex.

Charmes-Chambertin Grand Cru 2021 Armand Rousseau

Charmes-Chambertin Grand Cru 2021 Armand Rousseau Domaine Armand Rousseau, grundlagt i starten af 1900-tallet, er en ikonisk bourgogneproducent kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, hvoraf syv er Grand Cru. Topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze er særligt eftertragtede. Med en årlig produktion på under 10.000 flasker Chambertin og 6.000 flasker Chambertin-Clos de Bèze, er efterspørgslen høj, hvilket har ført til prisstigninger og glæde blandt investorer.

Charmes Chambertin Grand Cru 2020

Gevrey-Chambertin regnes generelt for at frembringe Bourgognes mest maskuline vine. Og selvom Tortochot har ry for generelt at frembringe elegante og saftige Bourgogne-vine, har denne årgang 2020 selvfølgelig godt af at blive gemt nogle år. Vinen åbner