Chateauneuf du Pape Rouge Omnia 2019

BESKRIVELSE Omnia, Châteauneuf-du-Pape Rouge er en sammensætning af vine fra de forskellige parceller på ejendommen, Pignan, Les Grès, Cabrières, Pied de Beau og les Serres. Det er Grenache som dominerer (70%), men vinen er også lavet på Syrah, Mourvèdre m. fl. Druerne er mast uden afstilkning og efter en 10 dages koldmaceration på tank lader man den alkoholiske gæring starte naturligt, uden tilsætning af gær. Efter ca. 10 dages gæring lader man ”vin de goutte” løbe fra af sig selv og resten af masken presses skånsomt i en lodret presse. Efter presning bliver mosten fyldt direkte på fade af eg fra Jupilles-skoven i Loire og fadene bliver flyttet i et koldere sted i kælderen, så den malolaktiske gæring ikke starter for tidligt. Den må gerne starte når sommeren efter høsten kommer. Vinen får en modning på 24 måneder uden omstikning. Vinen har en meget dyb, blank farve og i duften fornemmer man friskhed og aroma, som uden tvivl er blevet forstærket af den koldmacerering, vinen har gennemgået. I smagen har den Châteauneuf du Papes kraftige og kødfulde side men også en god portion sprødhed og finesse, som helt klart vil udvikle sig. Det er stadig en bombe i sin ungdom, men alderen vil afrunde den. Da vinen er aftappet direkte fra fad uden klaring eller filtrering, kan den indeholde lidt bundfald og tryk, hvorfor det er vigtigt at dekantere/ilte vinen inden servering.

749 kr

Andre kiggede også på

Chateauneuf du Pape - Crous Saint Martin 2017

Vinhuset baggrund: Denne vin symboliserer fransk historie fra Châteauneuf-du-Pape, og er derfor en hyldest til årgang 1879. Châteauneuf-du-Pape ligger som bekendt i det sydlige Rhône. Crous St Martin ligger i den nordøstlige del af Châteauneuf-du-P

Xavier Chateauneuf du Pape Cuvée Anonyme 2016

BESKRIVELSE De sidste 15 år, er Xavier Vignon blevet international berømt, med hans arbejde som producent, i Châteauneuf-du-Pape regionen. 2002 blev han spurt, om han var interesseret i at producere hans egne vine. Ukompliceret, moderne kraftfulde vine og samtidig til en god pris. Xavier vinene var født. Hans rødvine stammer fra de bedste vinmarker fra de bedste Domaines. Siden 2007 har han slået sig sammen med 2 andre partnere. Robert Parker har sagt: "I visited the three owners of Xavier Vins, the young oenologist, Xavier Vignon, who is the brain trust behind so many of the wines, and his two partners. This relatively youthful, serious negociant company has been doing some extraordinary consulting work in Chateauneuf du Pape (?). They access gorgeous fruit from many different appellations and are doing a top-flight job of getting impressive quality into the bottle. Moreover, there are some top values in their portfolio as well.?  

Xavier Chateauneuf Du Pape La Reserve X XII XV

BESKRIVELSE BLANDING Det karakteristiske ved denne cuvée er blandingen af ​​3 forskellige årgange (2010 - 2012 - 2015). Hundrede år gammel Grenache, suppleret med meget gamle Vaccarèse, Counoise, Mourvèdre, Cinsault, Black Terret, Muscardin. OMRÅDE Fire parceller af Chateauneuf du Pape er blevet udvalgt til deres fremragende potentiale: La Crau, Les Galets roulés (peebles), les Urgoniens, les Sobler (Sands). Parceller er samlinger af vinmarker, hvor de forskellige sorter er plantet i samme parcel. 2010 (42% af blandingen) giver en fin surhed, direkte resultat af jorden udtryk. 2012 (22% af blandingen) var karakteriseret ved sit sorts udtryk, viser en enestående frugt, mens den bevarer en stor mineralkoncentration. 2015 (36% af blandingen) var enestående med hensyn til sorts udtryk, samgæring af de forskellige druer tilladt at kompleksificere vinens udtryk. Karakteriseret af en karakteristisk salthed på finishen, denne del af blandingen har den højeste mineralsaltkoncentration af alle tre årgange. VINFREMSTILLING Håndhøst, afstilkning og sortering på grunden. Meget begrænset manipulation af druerne under vinfremstillingsproces og ingen mekanisk udvinding under gæring til favoriserer den bløde spredning af smag, farver og respekterer tanninernes ædelhed. ALDERSPOTENTIALE: 10 til 20 år Serveres ved 15/16°C PASSER GODT TIL Grillede okseribben - Stegt due med krydret - Sød kalvefilet med sort tapenade. En ikke-vintage blanding af Xaviers favorit årgang. NV Châteauneuf du Pape X XII XV er en massiv, tyk og usmagelig skønhed næsten fyldt med noter af mørke frugter, brombær, trøffel, chokolade og knust sten. Du har næsten brug for en gaffel til at drikke denne baby, men mand, hvilken vin! Det bliver livlig og frisk, med opbyggende tannin, en stablet mellemsmag og en stor finish. Det vil tage 5-7 år, før babyfedtet falder væk, og den vil have to årtiers levetid.  

Xavier Chateauneuf du Pape Blanc Cuvée Anonyme

BESKRIVELSE Xavier Vignon er tryllekunstneren fra Rhone-dalen og har perfektioneret sit fag ved at besøge mange vinmarker, der fungerer som årenes konsulent og vinmager. Dernæst har vi en hvid Chateauneuf du Pape. Uden tvivl en af de fineste i hans samling. Dette er en hvid version af den berømte Anonyme Châteauneuf-du-Pape. Højt vurderet af kritikerne - Jeb Dunnuck vurderer det til 92/100. Rigere end den klassiske cuvée, Anonyme Blanc imponerer alle. Tilbyder delikatesse, elegance og eg, denne mellemfyldige vin har livlig syre og en afbalanceret, tekstureret stil. Det er en Châteauneuf-du-Pape hvid, der ikke bryder banken. Denne cuvée er klar til at blive nydt, men kan også sagtens bruge 15 år mere i kælderen! Denne vin kan varmt anbefales.