De Trafford Cabernet Sauvignon 2019

De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 er en struktureret og koncentreret vin fra Stellenbosch. Årgangen 2019 byder på intens smag og syre, takket være køligere temperaturer under høsten. Vinen er naturligt gæret, har minimalt svovlforbrug, modnet i 22 måneder på fransk eg og er ufiltreret på flaske. Næse og gane: Medium dyb rød farve med lyse røde bær og krydderinoter. Smagen er elegant og struktureret med røde bær, krydderier og nødder. Lang tør finish. Serveres til kød ved 15-17 grader. Anmeldelser: 93 point - Tim Atkin MW, 95 point - Platter’s SA vinguide.

249 kr

Andre kiggede også på

Felix Solis Sol de Solis Cabernet Sauvignon Tempranillo 2018

Familie-vingård Felix Solis er altid innovativ, og her fører de marker med en lækker, næsten alkoholfri vin fra det centrale Spanien. Saftig moden Cabernet sammen med den smidige bærfrugt af Tempranillo. Endelig kan vi nyde 'rigtig' meget lave

De Trafford Cabernet Sauvignon 2017

De Trafford Cabernet Sauvignon 2017 De Trafford Cabernet Sauvignon 2017 er en struktureret og koncentreret vin, der har været en del af De Trafford-porteføljen siden 1992. Årgangen 2017 byder på fremragende smagskoncentration og syre, takket være køligere temperaturer under høsten. Vinen er naturligt gæret, har minimalt svovlforbrug, modnet i 22 måneder på fransk eg og er ufiltreret på flaske. Næse & Gane Vinen har en medium dyb, ungdommelig rød farve med lyse røde bær og støvet krydderinæse. Smagen er elegant og struktureret med masser af røde bær, krydderier og nødder, og den har en lang, tør finish. Serveres bedst til kød ved 15-17 grader. Anmeldelser 93 point - Tim Atkin MW 5 stjerner (95 point) - Platter’s SA vinguide

Anne De Joyeuse Original Cabernet Sauvignon 2021

De Trafford Cabernet Sauvignon 2019

De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 er en struktureret og koncentreret vin fra Stellenbosch. Årgangen 2019 byder på intens smag og syre, takket være køligere temperaturer under høsten. Vinen er naturligt gæret, har minimalt svovlforbrug, modnet i 22 måneder på fransk eg og er ufiltreret på flaske. Næse og gane: Medium dyb rød farve med lyse røde bær og krydderinoter. Smagen er elegant og struktureret med røde bær, krydderier og nødder. Lang tør finish. Serveres til kød ved 15-17 grader. Anmeldelser: 93 point - Tim Atkin MW, 95 point - Platter’s SA vinguide.