De Trafford Cabernet Sauvignon 2019

De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 er en struktureret og koncentreret vin fra Stellenbosch. Årgangen 2019 byder på intens smag og syre, takket være køligere temperaturer under høsten. Vinen er naturligt gæret, har minimalt svovlforbrug, modnet i 22 måneder på fransk eg og er ufiltreret på flaske. Næse og gane: Medium dyb rød farve med lyse røde bær og krydderinoter. Smagen er elegant og struktureret med røde bær, krydderier og nødder. Lang tør finish. Serveres til kød ved 15-17 grader. Anmeldelser: 93 point - Tim Atkin MW, 95 point - Platter’s SA vinguide.

249,-219 kr

Andre kiggede også på

Cabernet Sauvignon, Vin de Pays d'Oc 2022

Vinen har en mørk farve. Duften er intensiv med toner af bær og peber. Det er en intens vin med dybde og koncentration med silkebløde tanniner og røde frugter. Den har en god frugtsødme og typisk Cabernet Sauvignon-karakter, men uden hårde tanniner.

Anne De Joyeuse Original Cabernet Sauvignon 2021

De Trafford Cabernet Sauvignon 2015, Sydafrika

De Trafford Winery i Stellenbosch, grundlagt i 1992 af David Trafford, producerer årligt omkring 45.000 flasker vin. Vingården er kendt for sine intense og komprimerede smage. Deres Cabernet Sauvignon, produceret siden 1992, har modtaget høje internationale anerkendelser, herunder fra Wine Advocate. Vinstokkene er plantet på nordvendte bjergskråninger med gruset, ler- og granitbaseret jord, hvilket giver vinen en fantastisk vægt og intensitet. Vinen lagres typisk i 1/3 nye egetræsfade i omkring 23 måneder og aftappes ufiltreret. De Trafford Cabernet Sauvignon er bedst efter 8-20 år.

De Trafford Cabernet Sauvignon 2019

De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 De Trafford Cabernet Sauvignon 2019 er en struktureret og koncentreret vin fra Stellenbosch. Årgangen 2019 byder på intens smag og syre, takket være køligere temperaturer under høsten. Vinen er naturligt gæret, har minimalt svovlforbrug, modnet i 22 måneder på fransk eg og er ufiltreret på flaske. Næse og gane: Medium dyb rød farve med lyse røde bær og krydderinoter. Smagen er elegant og struktureret med røde bær, krydderier og nødder. Lang tør finish. Serveres til kød ved 15-17 grader. Anmeldelser: 93 point - Tim Atkin MW, 95 point - Platter’s SA vinguide.