Mousserende Perler-Kassen

1 fl. Champagne Carte d'Or Empreinte Brut Champagne Doyard-Mahé - Champagne, Frankrig Denne flotte Champagne fra Doyard-Mahé på 100% Chardonnay (Blanc de Blanc) er fyldt med alt det, der kendetegner en god Blanc de Blanc. Selvom det er familiens

Champagne Millesime, Blanc de Blancs Grand Cru 2010

Vinens strågule farve efterfølges af intense aromaer af hvide blomster, æbler, honning og et lille touch af jern, som pakkes ind af en konstant endog diskret mineralsk bagkant. I munden folder den sig magtfuldt og knastørt ud med små delikate b

Arensbak Effervescent, Sparkling Non-Alcoholic

Effervecent er forfriskende og afbalenceret med cremet mousse. Aromabilledet viser noter af stikkelsbær, fersken og citrongræs. 

Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs

Paul et Marie Jacquesons Cremant de Bourgogne er en fin og elegant, mousserende vin, der med sin mineralske og fokuserede fremtoning er et glimrende alternativ til Champagne, såfremt man har behov for en mere budgetvenlig mousserende vin. Vinen

Oriol Rossell Brut Nature Reserva 2018

Helt tør og frisk cava fra Oriol Rossel i et komplekst og fyldigt udtryk. Cremet, frisk og elegant med en lækker eftersmag der hænger ved.

Arensbak Rosé, Sparkling Non-Alcoholic

Et saftigt og læskende alternativ til vin, der præsenterer sig med noter af rosa peber, skovbær og hibiscus. 

Champagne Blanc de Blancs, Réserve Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs, Réserve er en stor, dyb og skarpt-fokuseret Grand Cru, der med sin fine mineralitet og ranke fremtoning virkelig viser, hvad der gør GOD Champagne så unikt. Den brilliante, strågule farve efterfølges af en fokuseret o

Andersen Winery, Rondum

Rondom er en super-charmer af en forfriskende dessertvin med elegante aromaer af knuste røde tranebær, sødmefyldte jordbær og (selvfølgelig) ribs. I smagen har den sødmefyldt frugt og en blid, behagelig mousse. 

Copenhagen Sparkling Tea Lysegrøn

LYSEGRØN er den seneste tilføjelse til Copenhagen Sparkling Teas mousserende te'er. En klassisk, frisk og citrusagtig variant. Komplekse aromaer af citrus, grøn te, mineralitet og æbler. Livlig og elegant smag med noter af citrus, citrongræs, Earl Green S

Villa Degli Olmi Corte dei Rovi Prosecco Rose Spumante Extra Dry 2021

Villa Degli Olmi Corte dei Rovi Prosecco Rose Spumante Extra Dry 2021 Prosecco Rosé i topklasse Denne Prosecco Rose er produceret af 85% Glera og 15% Pinot Nero. Vinen gennemgår en blød presning fase og fermenteringen foregår i rustfri ståltanke.  Vinen har en klar laksefarve i glasset. En delikat bouquet med noter af røde frugter, lidt citrusfrugt, blomster, samt krydret hints. Den tørre smag og de elegante og blide bobler, giver en forfriskende mousserende vin, som slutter med en forførende eftersmag med noter af røde bær. Server denne Prosecco Rose 8-10 grader. Prøv den til f.eks. skaldyr, risotto, fisk eller lyst kød. Ligeledes fremragende som aperitif. Villa Degli Olmi er eksperter i mousserende vin og denne Prosecco Rose er en af deres absolut bedste. En smagsfuld, tør og elegant Prosecco  

Muga, Cava Conde de Haro, Spanien

Muga producerer en begrænset mængde Cava, primært til lokal servering, men en lille del eksporteres. Den tørre Conde de Haro Cava er lavet på Viura og Malvasia druer fra Mugas ældste marker i Rioja. Druerne høstes i små kasser for at undgå presning, og kun den reneste most bruges. Første gæring sker i egetræsfade, og anden gæring i flasken, som i Champagne. Efter 14 måneder degorgeres vinen med minimal dosage for at bevare friskheden. Aromaen er frisk og elegant med noter af brioche, citron, pære, grape og mynte. De fine bobler giver en cremet struktur og frisk frugtsyre. Nydes bedst ved 7-9 grader inden for 4-5 år fra degorgering.

Albert Sounit Crémant de Bourgogne - Prestige DemiSec

Albert Sounits Crémant de Bourgogne Cuvée Prestige laves udelukkende på druer fra husets egen vingård: Domaine Bernollin. Der anvendes ca. 65 % Pinot Noir, 30 % Chardonnay og 5 % Aligoté. Pinot Noir lægger en bund af kraft og volumen, Chardonnay giver fin

Prosecco DOC extra dry, Cantine Torresella

Prosecco DOC Cantine Torresella er en lækker mousserende vin, ideel til festlige lejligheder. Lavet af Glera-druer fra Treviso og Venezia, fermenteres vinen i lukkede ståltanke ved lav temperatur i 18-20 dage og modnes på bundfald i mindst en måned, hvilket giver en fantastisk smag. Prosecco DOC Cantine Torresella har en lysgylden farve med vedvarende bobler. Duften er intens og frugtrig med noter af æbler, ferskner og grapefrugt. Smagen er sprød og appetitvækkende med en behagelig frugtsødme. Perfekt som aperitif og til ostgratinerede forretter, asiatisk-inspirerede skaldyrs- eller fjerkræsretter samt frugtdesserter. Nyd Prosecco DOC Cantine Torresella og oplev de sprudlende bobler og forfriskende smag.

Henry of Pelham Cuvée Catharine Brut

Lækker canadisk mousserende vin; elegant, toasty og kompleks.til minde om Henry Pelhams hustru, Catharine Smith. Et Niagara udtryk af klassisk champagne blend, dog uden Pinot Meunier. En lille del af Chardonnay'en er fadgæret. Den sekundære gæring foregår

Veuve D´Argent Brut Blanc De Blancs

Louis Bouillot præsenterer Veuve d'Argent Brut, en Blanc de Blanc fremstillet af druerne Airen, Ugni Blanc, Colombard, Durello, Macabeu og Chardonnay fra Sydfrankrig og Bourgogne. Druerne udvælges nøje for optimal harmoni. Vinen gennemgår anden gæring på flaske efter Méthode Traditionnelle og modnes i tre måneder efter degorgering. Veuve d'Argent Blanc de Blanc Brut har en lysgylden farve med vedvarende bobler. Duften byder på friske toner af hvide ferskner og æbler. Smagen er ren med mineralske toner, behagelig frugt og syre. Finishen er velafbalanceret og intens. Med et restsukkerindhold på 10g/l fremstår vinen tør og elegant.

Roger Goulart Cava Reserva Brut Nature

Let gylden farve med et væld af fine, små, perlende bobler. I næsen findes aromaer af bagte citroner, friske citrusfrugter, røde æbler, ristede nødder og nybagt wienerbrød. I smagen er vinen knastør og man fornemmer staks den mundvandsdrivende syre, miner

Guasti Clemente Asti Spumante NV

Denne friske og sødlige mousserende vin fra Piemonte er lavet på Moscato-druen, der er karakteriseret ved at være delikat krydret i sin smag, hvor der med nysgerrighed kan identificeres nuancer af hyldeblomst, vanilje og eksotisk frugt. Vinens frugtsødme

Collery Blanc De Noirs Brut Champagne Grand Cru 'A Aÿ' NV

Collery Champagne fra Grand Cru-kommunen Aÿ med flaskegæring på 72 måneder og en restsukkergrad på 8 g/l skaber et fantastisk glas hvidvin med fine blide og perlende bobler, hvor dybden af røde frugter giver Champagnen lidt mere struktur end en blanc de

Scharffenberger Brut NV, USA

Scharffenberger Cellars blev grundlagt i 1981 af John Scharffenberger i Anderson Valley, et område med ideelt klima til druer til mousserende vine. Vingården ejes nu af Maisons Marques & Domaines, Champagne Louis Roederers amerikanske datterselskab, som også ejer Roederer Estate, kendt for sparkling wine ‘Quartet’. Ønologen Tex Sawyer har været winemaker siden 1989, hvilket sikrer kontinuitet. Scharffenberger Brut Non Vintage er lavet på 2/3 Chardonnay og 1/3 Pinot Noir fra Mendocino County. Efter første gæring gennemgår vinen malolaktisk gæring og flaskegæring i 24 måneder. Vinen drejes og omrystes i fem uger og degorgeres til sidst. Duften har toner af ristet brød, citrus, mango og lindeblomst. Smagen er sprød og frisk med cremede toner af hvide ferskner, hasselnødder og lidt honning. Perfekt til velkomst eller forret med fisk eller skaldyr, især østers. SHAFFENBERGER

Mousserende vin til enhver smag

Vi bestræber os på at kunne præsentere så mange forskellige slags mousserende vin for dig, da du så kan finde den der passer helt perfekt til dig og dine smagsløg. Når du har fundet den mousserende vin som du ønsker at købe, bliver du sendt videre til forhandleren.

Forskellige slags mousserende vine

Der findes et hav af forskellige slags mousserende vine, som kan bruges til for eksempel velkomstdrinks eller drikkes til søndagsbrunchen.

Mousserende vine fra forskellige lande

Den mousserende vin bliver produceret i forskellige udgaver og kommer fra forskellige lande. Nogle af de mest kendte mousserende vin er Cava fra Spanien, Asti fra Italien og Prosecco fra Italien.

Vidste du...

At mousserende vin er egentlig vin tilsat kulsyre, hvor man typisk følger den traditionelle champagne metode, som er at man foretager vinens gæringsproces over to fermenteringer. Man tilsætter en gær og sukker blanding til basisvinen., hvorefter man lukker flasken og holdes lukket i minimum et år. Dette giver vinen tid til at modne på bundfaldet. Når bundfaldet er samlet i flaskens hals, skal man degorgere. Dette betyder at flaskehalsen nedkøles, hvorefter man ved at poppe flasken ikke mister kulsyren i vinen. Afslutningsvist tilsætter man en blanding af vin og sukker, hvor mængden af sukker afgør hvor sød eller tør vinen skal være. Man kan dog også producere vinen på en anden og billigere måde, hvor den sekundær fermentering foregår i store gæringstanke. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til et måltid mad, dog afhænger det meget af vinens tørhedsgrad og smag. En tør mousserende vin passer godt til for eksempel østers og kaviar, men også til skaldyr og fisk, eller ris og tapas.